Poka¿ wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: LargoMass - co s±dzicie o sk³adzie?

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Tagger Second Class7 dni zarejestrowany
    Do³±czy³
    13-10-17
    SOG
    0
    Otrzyma³ : 0 SOGi w 0 postach

Domy¶lnie LargoMass - co s±dzicie o sk³adzie?

Stosujê ju¿ od ponad roku i widzê ogromny progres. Chcia³bym siê dowiedzieæ co uwa¿acie o sk³adzie, który jest w 100% naturalny - l-arginina, l-karnityna, kofeina, ekstrakt z Tribulus terrestris, witaminy z grupy B. Czy oprócz mnie kto¶ jeszcze stosuje LargoMass? Czy wed³ug Was suplementacja jest rzeczywi¶cie potrzebna?
    Odpowied¼ z Cytatem Odpowied¼ z Cytatem Podziel siê na Facebook

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    04-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

standardowy sk³ad na masê + buzdygunek który jest naturalnym boosterem te¶cia, mo¿e co¶ w tym byæ, a co to znaczy ogromny progress? bra³e¶ co¶ przed tym? jaki trening i dieta? bo to te¿ ma wp³yw i na progres i na potrzebê suplementacji.

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    13-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

Ogromny progres - stymulacja tkanki miê¶niowej do rozrostu przy pomocy argininy + spalanie t³uszczu z udzia³em karnityny. Tribulus jako¶ o 50% podniós³ mi testosteron. Od kiedy stosujê LargoMass moje treningi zyska³y na warto¶ci, bo wzros³a u mnie wydolno¶æ i wytrzyma³o¶æ. Wcze¶niej bra³em dwa suplementy, ka¿dy na co¶ innego. Teraz przyjmujê jednego tabsa dziennie i nie narzekam. Wiadomo, ¿e przy suplementacji trzeba stosowaæ odpowiedni± dietê. 6 posi³ków dziennie, wysokobia³kowe, wêglowodany przed i po treningu oraz duuuu¿o wody. Przewa¿nie æwiczê z hantlami i sztang±.

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    04-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

no to spoko, w sumie dobre jest to, ¿e masz wszystko w jednym i nie potrzebujesz dodatków, a kupujesz ze strony producenta? czy mo¿na gdzie¶ stacjonarnie dostaæ?

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    13-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

Zamówi³em poprzez stronê producenta, ¿eby mieæ pewno¶æ, ¿e dostajê w 100% oryginalny produkt. Ponadto szkoda mi czasu na chodzenie po sklepach i szukanie odpowiedniego suplementu, skoro mogê go dostaæ prosto do domu ;) Szczerze mówi±c nawet nie szuka³em go w stacjonarnych sklepach. Jedyny dodatek jaki potrzebujê to zbilansowana dieta i tyle. A jeden tabs LargoMass dziennie nie wp³ywa negatywnie na w±trobê.

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    7 dni zarejestrowanyTagger Second Class
    Do³±czy³
    03-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

Spoko te¿ zamówi³em przez neta, bo jako¶ nie za bardzo chcia³o mi siê po to lataæ po mie¶cie. Ale jako, ¿e zrobi³em sobie badanie bioimpedancji przed i po stosowaniu LargoMass, to przyznam, ¿e ¶ciemy nie wciskaj±. Bo znacznie zmieni³y siê proporcje w moim ciele, tzn. t³uszcz zamieniony na masê miê¶niow± - czyli co¶ do czego wszyscy d±¿ymy. A do tego w badaniu krwi wysz³o, ¿e jest wzrost testosteronu. Wiêc ja ju¿ siê teraz na spokojnie przygotowujê do moich pierwszych zawodów.

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    04-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

chyba jeszcze nie ma stacjonarnie nigdzie, jak szuka³em przynajmniej to nie widzia³em. Pyta³em bo mo¿e kto¶ znalaz³. Ja testujê ju¿ ponad dwa tygodnie, pisa³em ¿e sk³ad standardowy bo na pocz±tku wydawa³o mi siê ¿e to nie bêdzie nic nowego, ale teraz chyba najlepsze jest to ¿e masz spalacza i supla na mase i boostera te¶cia w jednym.

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    Do³±czy³
    13-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

Dok³adnie. Nie zapominaj o witaminach z grupy B, które przy¶pieszaj± przemiany biochemiczne w ca³ym organizmie dodatkowo nie bêdziesz mia³ niedoborów. Daj znaæ jak tam u Ciebie z progresem po suplementacji z LargoMass. Wytrzyma³o¶æ wzros³a? Ile dawkujesz dziennie?

Sezonowiec Osi±gniêcia:
    7 dni zarejestrowanyTagger Second Class
    Do³±czy³
    03-10-17
    SOG
    0

Domy¶lnie

Panowie prawda taka, ¿e jak nie ma sumienno¶ci to ¿aden suplement nie pomo¿e. Ale jak siê porz±dnie przy³o¿ycie do trenigów, to akurat ten Wam pomo¿e w uzyskaniu lepszej sylwetki. A dawka to 2 sztuki dziennie. Nie wiem jak wy, ale ja widzê spor± ró¿nicê tzw. przed i po. Przede wszystkim wydajno¶æ jest teraz na kozaku i mo¿na zwiêkszyæ intensywno¶æ, a nie ma takiej pompy. No i jak siê widzi szybko wyniki to i motywacja ro¶nie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •