-
Dawid29 - zarzuć maila, bo nie mogę wysłać PW. Jest komunikat, że masz zapchaną skrzynkę.
-
-
Sezonowiec
Przeczytalem caly temat i mam pewne obiekcje. Jak niektorzy z was moga mowic ze clomid to gowno i nie podnosi tescia. A to po cholere sie bierze przy pct, po cholere kazdy go poleca? Jak mozna podniesc tescia na papierze? Co wy pierd..... czary mary?? Jezeli na badaniach wyszedl teść 1200, to kur....tyle go jest, to nie są czary mary. Kolejna sprawa Arimiedex, po huj.piszecie ze doktor mu gowno przepisal. Znawcy wielcy uczeni. Arimidex to nie jest gowno i kazdy fachowiec od koksu wam to powie. Wracam do podnoszenia tescia clomidem. U mnie sie to doskonale sprawdza i odczuwam jego wyzszy poziom i widze to na badaniach. Co do sajdów clomidu to nie mam zadnych. Jakas propaganda na podawanie syntetycznego tescia w tym temacie, a to nie jest najlepsze rozwiazanie. Warto sprobowac ustabilzowac wlasnego tescia , kazdy glupi potrafi kupic omke i bic sobie e3d 250mg i miec tescia wyjebanego w kosmos.
-
-
Sezonowiec
A i jeszcze jedno. Podwazacie wiedze i sposob leczenia dr R. Chcialbym przypomniec ze gosc ma habilitacje, wydaje rozne publikacje. Wiec nie jest z pewnoscia zwyklym siuśkiem ktory bezmyslnie przepisuje clomid. Jezeli juz sądzicie ze clomid to gowno i nie podnosi rzeczywiscie tescia to powiedzcie dlaczego? Skad macie taka wiedze? Jestescie doktorami? Czy operujecie wiedzą zaczerpnietą z for internrtowych? Wiem ze nie trzeba byc doktorem by sie na czyms znac ale nie sądze by wasza wiedza dorownywala chocia w 50% doktorowi R
-
-
Sezonowiec
Widze ze forum umarło... nic tu po mnie
-
-
Co Wy gadacie za głupoty. Normalnie brałem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]przez jakiś czas. Spałem długo, czułem się tak jakoś nieswojo, ale po 2 miesiącach wszystko się unormowało. Co piszę tutaj o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia