jest napisane w temacie nie wiem czy ta SOJA PROTEIN jest dobra? moze ktos wie z doświadczeń? pozdo :cool:
jest napisane w temacie nie wiem czy ta SOJA PROTEIN jest dobra? moze ktos wie z doświadczeń? pozdo :cool:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
^ KLIKNIJ WYŻEJ ^
Soja protein to bialko slabo wchlanialne,popelniles blad kupujac je.Kupuj tylko serwatkowe.
Ciało dąży do tego,co umysł zaplanuje.
kreatyna + tauryna ok a co do bialka to zakup jeszcze ostorwi i wymieszaj z tym sojowym jesli je masz juz...a jesli nie masz to nie kupuj go ;)
System SOGowy już u nas :D
sprawdz to --->
chodzi tu glownie o kreatyne bo ona daje najwieksze przyrosty z tych supli
no tak ale nie wiem czemu wyedukowalem ze chodzi mu o proteinke i taryne bo kreatyna to pewnik w cyklach:)
kreatyna jest pewniakiem w cyklach ale nie dla poczatkujacego pakiera daje ona duze przyrosty siły a co za tym idzie mozliwosc zlapania szybkiej kontuzji i dlatego pytanko o wiek i staz
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
od kiedy od sily sa konuzje fakt ale od przeciazenia barkow od zwikoszonych ciezarow...eh chcialbym zeby tak na mnie dzialala kreatyna jak kiedys:p ;(
kreatynka jak sam powiedziales na poczatku daje niesamowitego kopa dla niektorych no i wtedy do bani skacze a drenalina no i ludzie zakladaja obciazenia duro wieksze niz ich mozliwosci bo mysla ze kreatyna za nich to podniesie i wtedy rozczarowanie jak cos sie nadwyrezy lub cos podobnego
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
to wtedy rozczarowanie ale wsytraczy sie pozadnie rozgrzac zeby nic nie nadwyrezyc :wink:
no wlasnie ja miale po pierwszym cyklu na sztandze 15 kilo wiecej dl mnie to byl juz ogromny sukces
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM