Podobne właściwości co zielona kawa ma zielona herbata, czyli też jest silnym przeciwutleniaczem, więc jak ktoś nie pija kawy, to zawsze może spróbować z herbatą.
Podobne właściwości co zielona kawa ma zielona herbata, czyli też jest silnym przeciwutleniaczem, więc jak ktoś nie pija kawy, to zawsze może spróbować z herbatą.
Jeszcze nie miałem okazji pić zielonej kawy, ale wiele osób mi ją poleca i muszę spróbować. Najbardziej ciekawi mnie jej smak, a właściwości to inna bajka.
Przez jakiś czas piłem kawę zieloną, lecz nie zauważyłem efektów. Jeżeli chodzi o te sprawy to raczej skłaniam się ku spożywaniu otrębów czy też owsianki. Polecam również zieloną herbatę, która lepiej pobudza niż kawa, pozdrawiam
Owszem, to prawda. Zielona kawa ma bardzo pomocne działanie
Nigdy bym się nie spodziewała, że zielona kawa tam dobrze działa na organizm. Chętnie jej spróbuje.
Sprawdz najlepsze krzewy ozdobne na naszej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
http://insdesign.weebly.com
Pierwsze słyszę o zielonej kawie :) Ciekawe, jak smakuje? :)
Smakuje bardziej jak zielona herbata niż typowa kawa. Przez jakiś czas przerzuciłam się na zieloną i smakowało - o wiele lepsza niż tradycyjna czarna. Mogę polecić :)
Wszystko pięknie fajnie
Rzeczywiście, picie kawy, zwłaszcza przed treningiem może przyśpieszyć spalanie tłuszczu (inf o tym znalazłam m.in. tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) Niemniej jednak, tak jak we wcześniejszych komentarzach, samo picie "odchudzających" specyfików, bez zbilansowanej diety i odpowiedniego ruchu, nie da nam oczekiwanych efektów :)