Witam :) Chciałbym dowiedzieć się co zrobić aby poszerzyć troszkę swój biceps i zmienić brzuch na kaloryfer bez profesjonalnych urządzeń, tylko za pomocą takich podstawowych. Dodam że mam 16 lat i 177cm wzrostu a waże koło 74kg.
Witam :) Chciałbym dowiedzieć się co zrobić aby poszerzyć troszkę swój biceps i zmienić brzuch na kaloryfer bez profesjonalnych urządzeń, tylko za pomocą takich podstawowych. Dodam że mam 16 lat i 177cm wzrostu a waże koło 74kg.
podaj jaki masz trening
a brzuch to A6W jest podwieszony nie potrzeba do tego żadnych urządzeń
Nad treningiem jeszcze pracuje.
to znaczy że nie masz treningu wogóle
jak nie to poczytaj trochę na forum jest już tego trochę
co do brzucha to a6w najlepsza a co do bica -masz jakies hantle sztange albo cos
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
co do aerobowej "szóstki" weidera - na tym raczej kaloryfera nie zrobisz :P jak sam weider tłumaczyl, jest to trening pomagajacy w zrzuceniu zalegajacej tkanki tluszczowej z okolicy brzucha. do nabierania masy miesniowej w jego okolicach pozostaje trening z obciazeniem, ale jak piszesz, ze nie posiadasz specjalistycznego sprzetu to pozostaje powolne i dokladne wykonywanie spięć brzucha, i unoszenie nog w zwisie na drazku :)
co do bicepsu :) ciezko jest cos zrobic bez dokladnego treningu, a tymbardziej bez zadnego sprzetu, rozejrzyj sie po forum, sa plany dla zaczynajacych :)
pozdrawiam.
Leon.
[center]"Pozwól mi zwyciężyć, a jeżeli nie zdołam, pozwól mi być dzielnym w mej walce" - A. Schwarzenegger
Sprzęcik jaki taki to mam ale żaden profesjonalny :)
a co znaczy "jako taki" konkretnie jesli mozna
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM
głównie to hantle
a sztanga tez jest czy nie
SERDECZNIE ZAPRASZAM
GORĄCO POLECAM