jak w temacie chce sobie zwiększyć skoka jakie są dobre ćwiczenia na to?
jak w temacie chce sobie zwiększyć skoka jakie są dobre ćwiczenia na to?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ciało dąży do tego,co umysł zaplanuje.
kup se obciażenia na nogi i biegaj z nimi, chodz po mieszkaniu i w ogole miej je na sobie jak najczesciej a wyskok ci sie poprawi :wink: wiem bo qmpel w tym chodzil i rekord szkoły w skoku wzwyz pobił :mrgreen:
..::!Pozdro!::..
----------------------
....zwiększyc skoka...
...kup se...
panowie brzydko sie to czyta
a do tematu trenowanie łydek, 4 głowych ud(najlpeij przysiady i wykroki) i dolnej czesci peców martwy ciąg i martwy na prostych nogach napewno pomoze.
Witam, Zrób wyskok na ok 20-30cm i ląduj uginając nogi jakbyś robił ok 1/4 przysiadu zrób sobie ok 3 serie po 50 podskoków, następnie postaw sobie krzesło i jedną nogę postaw na krześle drugą na podłodze tą nogą która stoi na krześle wybij się w góre i w powietrzu zmień nogi zrób ok 3 serie po 30 podskoków następnie stań na krawędzi jakiegoś powdyższenia mogą to być np. schody i wykonuj wspięcia na palce. Dobre ćwiczenie to tzw. krzesło oprzyj się plecami ościanę tak żeby kąt pomiędzy udami ałydkami wynosił ok 90stopni tak jakbyś siedział na krześle tylko bez krzesła :-) wytrzymaj w tej pozycji tyle ile dasz rade. Ten zestaw ćwicz ok 4 dzni w tygodniu np. poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek gwarantuje że Twój wyskok się poprawi w ciągu ok 2 tygodni.
Jeśli uważasz, że mój post Ci pomógł to dodaj mi punkta klikając "Pomógł". Dziękuje pozdrawiam
sa programy w stylu slam dunk, PeCo czy air alert II
ale jakby ci to polecił to mój wfista by mnie zasztyletował
no to znanazłem taka stronke z treningami oto ona :
Może sie przydać :grin:
Pozdrowienia :mrgreen: :mrgreen:
Kliknij jak możesz :D