-
Potrzeboje pomocy!!!!
czesc
teraz mam taki problem schudlem 19 kg waze teraz 85kg i stracielem sily!!
wczesnie przed odchudzaniem wazylem 104kg i podnosilem 110 kg na serie bralem 90kg ! a teraz podnosze 90kg a na serie biore 60kg pewnie dlatego tak mi spadala sila ze cwicze na rzezbe a nie jak wczesnie na sile moze dlatego niewiem???
Chcialbym sie teraz dowiedzc czy dalej mam cwiczyc na rzezbe czy na sile?? a jesli chodzi o diete to dalej mam stosowac ta samo diete ??? a na rowerku tez mam jezdzic co dzienie po 50min ??? prosze o pomoc !!
dzieki
[ Dodano: 2006-03-25, 00:05 ]
a chcialbym sie dowiedzec czy dalej mam schudnac czy mam teraz cwiczyc na sile??? tylko przypomne schudlem 19kg przy wzroscie 170cm teraz waze 85kg . prosze o jakos pod powiedz !!!!! dzieki
-
-
to wszystko zależy od ciebie jak wolisz wyglądać jak chcesz dalej zrzucać to trzymaj dietę
a jak chcesz na siłę no to musisz zmienić trening
może to też jest wina diety za mało węgli i przez to mało energi ,osłabienie itt.
-
-
-
-
kurde bo jak schudne znow to bede wygladal jak jakies chuderlak a ja chcem miec fajna sylwetke tylko kurde niewiem wlasnie co robic dalej??? prosze o jakos porade dzieki
-
-
jeśli w diecie ograniczyłeś węglowodanu to zwiększ spożycie białka do 3 gr na kg ciała
-
-
to ja ci napisze jaka mam diete
sniadanie : mleko 0,5% platki owsiane
II posilek
tunczyk w sosie wlasnym
obiad:
piers z kurczaka ,ryz ciemny i surowka
tak wyglada moja dieta
napiszcie czy to jest dobra dieta albo co moge do tej diety dozucic?? prosze o prade
dzieki
-
-
koro20, a co byś ztej diety chciał osiągnąc ?
-
-
powiem ci ze chcialbym sie szybko tluszczu pozbyc !!! powiem ci ze ja wazylem 3miechy temu 104kg a teraz waze 85kg i niewiem wlasnie czy mam zmienic na inna diete ?? niewiem czy sie dalej odchudac czy mam znow cwiczyc na sile ?? naprawde niewiem
-
-
to ciekawe że nie wiesz
jeśli chcesz ładnie wyglądać na lato to możesz stosować dalej dietę może dodaj jeszcze na kolację jakiś biały ser
przyjdzie jesień masa .potem siła potem masa i znowu na wiosnę rzeźba
tak trzeba podzielić rok
-
-
to ile powinienem wazyc przy wzroscie 170cm narazie waze 85kg?? moze innaczej ile jescze powinienem schudnac??
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia