-
ławka pozioma czy ukośna?
interesuje mnie na jakich lawkach wyciskacie rekordy na sztandze? Tzn na ktorej z nich jest wam lepiej/latwiej? ja wyciskam na ukosnej glowa w dol i na niej jest mi najwygodniej czekam na opinie
-
-
Dobre pierwszy Post i odrazu pomogl hehee :roll:
-
-
rekordy powinieneś robić na płaskiej
głową w dół dla ciebie lepiej bo można więcej
-
-
latwiej a oficjalnie rekordy sa podawane na plaskiej i tak powinienes tez wyciskac rekordy
-
-
O co chodzi z tym: Pomógł 1 raz ??
Jak mogę komuś pomóc??
-
-
jak zakładasz swój temat i pytasz ktoś ci pomaga wtedy ty w jego poście naciskasz pomógł
i gościu ma że pomógł
-
-
-
-
tomek.
Gość
słowo od niedawna zrobilismy że nie trzeba być autorem postu zeby dawac "pomógł"
-
-
na forum prawie w kazdym temacie jest rozmowa nie na temat heh :mrgreen: trzeba cos z tym zrobic trzeba troszke przeczyscic forum od zbednch odpowiedzi
-
-
tomek.
Gość
a co tam
ale lepij jak ktos pisze w temacie niż zakłada osobny żeby jakieś pierdoły napisac.
w teori powinno byc tak jak mówisz. cos będzie trzeba z tym zrobić. posty nie wnoszace nic do tematu powinny byc usuwane.
jak ktos chce jakąś pierdołe napisac to niech coś jeszcze dopisze co dotyczy tematu postu lub tyczy sie wczesniejszej rozmowy.
usuwaniem takich bezsensownych postów powinni sie zając moderatorzy swoich działow.
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia