mam taki problem że mam strasznie duży brzuch i nie wiem co z nim zrobić, jak go spalić. Prosze pomóżcie. Dajcie jakiś plan ćwiczeń !!!!![]()
mam taki problem że mam strasznie duży brzuch i nie wiem co z nim zrobić, jak go spalić. Prosze pomóżcie. Dajcie jakiś plan ćwiczeń !!!!![]()
Aerobiczna "szóstka" Weidera
to powinienes zaczac robic i jakies aerobowe cwiczenia skakanka rower bieganieKod:http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=87
przedewszystkim dieta do tego aeroby przed śniadaniem albo zaraz po treningu siłowym
A6W jest dl zaawansowanych. Bardzo trudno ją ukończyć. Polecałbym raczej coś w stylu ABS. Lżejszy trening a także daje zadowalające rezultaty. DO tego aeroby przed śniadaniem no i dieta. Ew. Jakaś karnitynka, przy dużym nadmiarze tłuszczu termogenik. Jeśli oczywiście zdrowie pozwala.
sarny, A6W jest nie tyle dla zaawansowanych co dla wytrwałych
sarny, ale ABS nie jest na spalanie tuszczu z brzucha tylko na poszerzenie i rozbienie masy miesniowej na brzuchu.A6W jest typowy na rzezbe i spalanie.
jezeli chce spalic brzuch i bedzie mial motywacje to a6w zrobi
Napisał sarny
Niezgodze się z tobą."szóstka" może być dla osób długo ćwiczących na siłowni jak i dla zwykłych przeciętniaków którzy na siłce nogi nigdy niepostawili. Ważna jest jak mówi fishe, motywacja i cheć dożenia do ukończenia jej, ja ukończyłem ją 2 razy i wiem że bez poparcja odpuścił bym sobie.
pozdr.
"By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie"
Moim zdaniem A6W nie pomoże, to jest bardziej na rzeźbę i definicję. Jak już ktoś napisał wyżej najważniejsze będę aeroby, jak przed śniadaniem to około 40 minut, jak później to z 50 minut. pomocny także będzie pas neoprenowy.
forever, hehe fajna stronka :wink:
ciekaw jestem czemu akurat do mnie napisales :?:
pozdrawiam![]()
bardzo fajna gierka szczerze polecam na walke z nuda
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a i jesli Ci pomoglem cos piszac to kliknij na "pomogl" pod moim postem =)
POZDRAWIAM =)