-
omnadren 250, metanabol, glutamina, białko.
Witam.
Mam pytanie do kogoś kto napisze mi jakie rezultaty i po jakim czasie zacznie działać omnadren 250(5 zastrzyków) w połączeniu z matanabolem (50 tabletek), glutaminą i białkiem 80%....
z góry dzięki...
-
-
tomek.
Gość
a jak wygląda dieta staż trening
wczesniej koksów pewnie nie brałes
nawet po cyklu z tego co napisałes mozna być bardzo zadowolonym jezeli będzie dieta!!
żeby tak łatwo nie było to jak to weźniesz jeszcze nie będziesz rzadzić na swoim osiedlu
-
-
trening: 5 dni w tygodniu
staz: 5 lat z odzywkami
dlatego pytam czy po takim małym cyklu w mojej sytuacji coś sie polepszy
dzieki
-
-
tomek.
Gość
chyba takie tematy powinny byc w dopingu, ktos niepotrzebnie to tu prznosił(no chyba że sie pomyliłem i widziałem go wczesniej w dopingu)
na początątek przygody z koksem będziesz zadowolony, napewno będziesz zadowolony :wink:
-
-
-
-
1 .nie ten dział
2. watpie zebys wiedzial cos o tym sporcie skoro nie wiesz jak brac odzywki i nie wiesz co to dieta
3. 5 ampul to mozesz psa zaszczepic
4.wybacz za szczerosc;)
5 szanujesz watrobe??:>
na co glutamina?? zostaw sobie po cyklu zapobiegnie troche spadkom;]
-
-
-
-
dobra widze ze sie powtarzasz to jak radizsz radco to sie zaszczepie ale 5 mne nie ruszy;)
-
-
Przenioslem do Dopingu :wink:
-
-
vanadi, i tu sie mylisz jesli koles nigdy nie bral koksow to po 5 ampulkach i 100 mety ladnie pujdzie.Jestem tego pewnien.pey, musisz do cyklu miec odpowiedznia diete i pij co naminiej 6 litrow wody dziennie.mete biesz 4 tab dziennie po posilku co 4 godziny a omke wystarczy Ci 1 strzal na tygdzien po 1 ml najlepiej kuj sglami 0,8.
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia