Mam problem z korpusem... po jednej stronie piers mam dobzre zbudowana ze mi wystaje a druga nie i neiwme co zrobic zeby mi sie wyruwnalo i zeby bardziej mi wystawaly biore na klate ale nic nie pomaga..... plis o pomoc... thx
Mam problem z korpusem... po jednej stronie piers mam dobzre zbudowana ze mi wystaje a druga nie i neiwme co zrobic zeby mi sie wyruwnalo i zeby bardziej mi wystawaly biore na klate ale nic nie pomaga..... plis o pomoc... thx
podaj staż bo jak zaczynasz to w przyszłośći napewno ci się wyrówna może nie w 100 %
ale może i w 100 każdy ma jakąs róznicę
ale najbardziej dostrzegamy je sami nie którzy wogóle ich nie widzą
wukonuj wiecej cwiczen sztangielkami to zniweluje dysproporcje
Robie sprzet sportowy zainteresowani pisac na gg lub priva
Moja siłka ===> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie klikne bo mi krew wypijesz
musiales cos zrobic ze takie masz dysproporcje pewnie jedna reke masz slabsza
Poprostu trzeba trenować i się nie poddawać i powinno się wyrównać innej rady nie widze.
tjw, z wiekiem sie wszystko ustabilizuje :)
Moja prozba do Was moi drodzy, piszczcie pytania na forum a nie na pw i maila :-)
oj nie wiem czy sie ustabilizuje jak juz masz dysproporcje to trudno je pozniej wyrowanc
niby dlaczego trudno z czasem powinno się wyrównać
ćwicz jak ci wyżej napisano i nie martw się tym
mam kumpla co ma lewa reke slabsza i im wieksze ciezary tym gorzej mu idze a cwiczy juz dlugo i ma duze dysproporcje
jesli masz juz jaki kolwiek starz i widac to dosc duzo to moim zdnamiem masz krzywa klate lub zapadnieta z jednej strony.Poszedl bym do lekarza na twoim miejscu i to sprawdzil