Witam
Mam problem wiec chodzi o to ze chce schudnac
aktualna waga wzrost to:
waga 75kg
wzrost 178cm
i powiedzcie co ja mam teraz zrobic zeby schudnac do 65kg jaka diete mam zastosowac żeby do lata juz ważyć coś koło 65kg pomuzcie prosze
Witam
Mam problem wiec chodzi o to ze chce schudnac
aktualna waga wzrost to:
waga 75kg
wzrost 178cm
i powiedzcie co ja mam teraz zrobic zeby schudnac do 65kg jaka diete mam zastosowac żeby do lata juz ważyć coś koło 65kg pomuzcie prosze
LA LAKERS THE BEST FOR EVER
luknijcie na to ^,^
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Coż co ja mogę powiedzieć, nei wydaje mi sie zeby chlopak maja wage 75 kg byl za gruby ale ok coś wymyślimy , zapewno chcesz tk.tłuszczowa zamienic w mase mięśni. to sprawia tylko ćwiczenia. najlepsze na schidniecie sa ćw. aeorbowe inaczej tlenowe takie jak bieganie, taniec, aerobic, skakanka tez duzo daje. Polecam herbatke l-karnityne ( bioactiv ok 4zł ) o smaku grapetruitowym - mi pomoga (lepsza wydolnosc fizyczna, lepsza przemiana materii i ogólnie nie che mi sie jesc po niej) No i przydalo by sie ze 3 razy w tygodniu poćwiczyc ze 30 min. Mamy w uczelni taka zasade 3 razy w tygodniu , przynajmniej po 30 min do tetna 130 POWODZENIA
dobra
ale po 1 Czy moge robic cwiczenia AEROBINA 6 WEIDERA :?: :?:
po 2 jezeli nie to jakie mam robic cwiczenia :?: :?:
po 3 jakie cwiczenia ty polecasz :?: :?:
luknijcie na to ^,^
typowe aeroby>szukaj w treningach
a6w jak najbardziej
zalozyles 2 temat znowu nie okreslajac sie dokładnie
zapodaj jaks diete poszukaj pelno tego tu jest
i zadaj jakis konkretne pytanie;)
dobra teraz bedzie KONKRETNE pytanie :D
jakie ćwiczenia beda najlepsze zeby schudnac ale zeby byly odpowiednie na moj wiek zebym sie nie przeforsowal ??
luknijcie na to ^,^
:shock: no to konkretne tyle ze nie w tym dziale :???:
co do diety>
obadaj;)
żeby schudnąć nie jedz za dużo mięsa i rób po 20 pompek co dziennie jak to nie pomoże to ić do klubu fitnes [glow=darkred:1c954b5576][/glow:1c954b5576]
piotras nie zła rada:>
piotras, nie wiem skąd masz takie informacje ale nie przekazuj ich dalej
Wrobel wage masz o.k, jesli chcesz troche miesnia pocwiczyc to do roboty. Zajmujesz sie tym czym nie powinienes i tracisz czas.
[ Dodano: 2006-03-28, 16:44 ]
Waga 65 kg wpedzie cie w klopoty zdrowotne i potem bedziesz wydawal kupe kasy i czasu za swa glupote.Napisał Wróbel
Good night and good luck.