Własnie dostałam zaproszenie na te forum,tylko nie wiem dlaczego:) jestem kobietą:) i nie mam takich mięśni
Własnie dostałam zaproszenie na te forum,tylko nie wiem dlaczego:) jestem kobietą:) i nie mam takich mięśni
to nic nie szkodzi
i na całe szczęście nie masz takich mięśni
jestes kobietą zapewne łądną i otacza Cię wielu mężczyzn którym muisz powiedziec o naszym forum :mrgreen:
ja też zostałęm zaproszony
i jeśli jest dalej miejsce na moderatora to z chęcią nim zostanę, dobrze sie znam na tym, sam prowadzę forum o innej tematyce i bardzo czesto siedze przed kompem :wink:
sławo, kliknij na gwałt! :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ;) ]
ale masz sie znac na temetyce kulturystyki(jezeli sie znasz to dobrze) a nie na moderowaniu forum
jezeli znasz sie na kulturystyce lub chciałbys zostac modem w innym dziale zaprszam na PW
Chyba Ty bardziej nadajesz sie na moderatora:) niz ja,ja tam moge tylko podziwiać jako kobieta...;) hmm.. mam nadzieje ze nie jestem tu rodzynkiem :oops:Napisał Marek
Chyba raczej jesteś tu rodzynkiem
ewcia mozesz byc moderatorem działy galeria i oceniać facetów :mrgreen:
zapewne więcej kobitek dostało zaproszenia...
jeśli chodzi o mnie, to bardzo dużo czytałem o sterydach (tych czarnorynkowych) nie dość tego, przez dłuższy okres miałem styczność z osobami biorącymi te środki, można powiedzieć że byłem ich "lekarzem" i doradcą, choć opierałem się tylko na teorii - to tak odnośnie stanowiska moderatora :wink:
sławo, kliknij na gwałt! :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ;) ]
Napisał tomek.
Nie ma sprawy.. moim okiem wsio moge ocenić:)