Szukaj:

Type: Posts; użytkownik: damianoski; Słowo(a):

Strona 1 z 7 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.01 sekund(y).

  1. Odpowiedzi
    76
    Odwiedzin
    19,761

    Bo nie bedziesz czul zadnej poprawy na clomidzie...

    Bo nie bedziesz czul zadnej poprawy na clomidzie pomimo podniesionego testosteronu to raz a dwa zwroc uwage jak bardzo podwyzszony masz estradiol. 2x ponad norme. Ja bym odstawil clomid zbijajac...
  2. Przyjmuje sie ze jezeli E2 jest powyzej 40-42...

    Przyjmuje sie ze jezeli E2 jest powyzej 40-42 pg/ml, zaczyna sie wprowadzac do protokolu AI, z reguly jest to anastrozol. Dawki zaczynaja sie od 0,25 mg tygodniowo a niektóre kliniki przepisuja do...
  3. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Nie jest dopasowany, nie wiem o chuj tu chodzi....

    Nie jest dopasowany, nie wiem o chuj tu chodzi. Kurwa, jade te 100mg +500 ui tygodniowo podzielone na 2 rowne dawki i jest chuj wahania humoru w tygodniu sa tak duze ze zachowuje sie gorzej niz dupa...
  4. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Powracajac do mojego tematu, jestem na 2x 50 mg/...

    Powracajac do mojego tematu, jestem na 2x 50 mg/ tydzien + 2x 500 ui HCG. Czuje sie swietnie, estradiol w normie. Testosteron okolo 800+. Zero AI. Coraz stabilniej sie czuje. Zaczynam wycinke. Waze...
  5. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Od niedawna lece 2 x 50 mg + 2 x 500 UI. Na tym...

    Od niedawna lece 2 x 50 mg + 2 x 500 UI. Na tym protokole czuje sie o niebo lepiej, nie mam zjazdow w ciagu dnia. Mam wiecej energi. Zobaczymy co na badaniach wyjdzie.
  6. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Wyniki przy protokole 2 x 60 mg TE + 2 x 250 ui...

    Wyniki przy protokole 2 x 60 mg TE + 2 x 250 ui HCG tygodniowo. Badania robiłem 48 godzin po zastrzykach. Wynik :

    Testosteron: 8,62 ng/mm 2,8-8]

    Estradiol: 29,97 pq/ml [25,8-60,7]
    ...
  7. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    ja ostatecznie zostalem na 2 x60mg TE + 2 x 250...

    ja ostatecznie zostalem na 2 x60mg TE + 2 x 250 ui hcg. po miesiacu powiem ci ze jest swietnie, coraz mniej zlych dni, najgorzej jezeli tak moge powiedziec to czuje sie zawsze po strzale z hcg , ale...
  8. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Generalnie sie pomylilem zmienilem na 2 x60 + 2 x...

    Generalnie sie pomylilem zmienilem na 2 x60 + 2 x 500 ui
  9. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    kreatyne, vitamine C, magnez, aminokwasy i bialko

    kreatyne, vitamine C, magnez, aminokwasy i bialko
  10. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Moj estradiol byl w ganicach 25 pq/ml nie biore...

    Moj estradiol byl w ganicach 25 pq/ml nie biore zadnego AI, ja slabo aromatyzuje
  11. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    U mnie bylo bardzo, bardzo dobrze, swiadomie...

    U mnie bylo bardzo, bardzo dobrze, swiadomie zwiekszylem dawki do 2 x 60 mg + 2 x 250 , chcialem podwyzszyc troche testosteron tak zeby byl w granicach 900. Teraz czekam na ustabilizowanie sie tego...
  12. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Zobacz post

    Tak, możesz mieć w tym okresie skoki ciśnienia , uczucie jakbyś miał głowę w bance mydlanej , takie lekkie otępienie , tez to miałem , spokojnie
  13. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Powiedzialem ci nic nie zmieniaj ! jedz na tym...

    Powiedzialem ci nic nie zmieniaj ! jedz na tym czym jedziesz rowny miesiac a najlepiej z 6-8 tygodni. Pisales ze jestes na dawce 2 x 60 mg + 2 x 250 no to na tym zostan to jest dobra dawka na...
  14. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Nie pij nic alkoholu przez ten okres, jak cpasz...

    Nie pij nic alkoholu przez ten okres, jak cpasz to przestan cpac.
  15. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    oczywiscie ze jestes senny przez estradiol...

    oczywiscie ze jestes senny przez estradiol ponizej normy, bijesz testosteron domiesniowo czy podskornie ? Bij domiesniowo ! Przyjaciel nie lubi nieskiego estro ! Czytaj moje posty bij domiesniowo 2 x...
  16. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Takze jezeli Tarczyca dobra to nie ma co sie orac...

    Takze jezeli Tarczyca dobra to nie ma co sie orac i panikowac. Jezeli twoje hormony (testosteron i estradiol) na trt sie nie ustabilzuja to bardzo czesto mozesz miec zimne stopy. W moim przypadku tak...
  17. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Wiesz co, na moim przykladzie, ja generalnie...

    Wiesz co, na moim przykladzie, ja generalnie zanim bylem na trt i mialem obnizony testosteron, bardzo czesto bylem zestresowany, male rzeczy mnie martwily nie radzilem sobie ze stresem. Zauwazylem ze...
  18. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    To jakos w zlej kolejnosci je ogladales, bo to o...

    To jakos w zlej kolejnosci je ogladales, bo to o czym mowisz mial na poczatku 200 mg/ week jak byl gruby mial okolo 400-500 pozniej zaczal chudnac, chudl chudl, i badania wyszly mu ponad 1000, wiec...
  19. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    podeslij mi jeden i drugi film.

    podeslij mi jeden i drugi film.
  20. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Raczej na odwrot, na poczatku mial nizsze bo byl...

    Raczej na odwrot, na poczatku mial nizsze bo byl gruby i aromatyzowal, schudl duzo i wtedy mial wyzsze. Sprawdz jeszce raz. I powedz jezeli sie myle
  21. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Zobacz post

    Nic takiego nie powiedziałem :) Każdy samiec jest tak stworzony ze prędzej czy później powszednieje w mniejszym bądź większym stopniu, kwestia poszukiwania nowych doznań nie zawsze musi się skończyć...
  22. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Mam stala partnerke ;)

    Mam stala partnerke ;)
  23. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    generalnie idzie w dobra strone, sa dni ze mam...

    generalnie idzie w dobra strone, sa dni ze mam wrazenie ze jest chujowo, ale po kilku godzinach czuje sie dobrze, takze sie wszystko jeszcze waha. Libido powoli sie zmienia na lepsze, orgazmy tez...
  24. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Tez aromatyzujesz slabo. Widzisz czesto ma sie...

    Tez aromatyzujesz slabo. Widzisz czesto ma sie wrazenie ze estro wysokie a tu sie okazuje na odwrot. Poczekaj conajmniej 6 tygodni od momentu jak leczisz te same dawki i nic nie zmieniasz. Ja bede...
  25. Odpowiedzi
    280
    Odwiedzin
    43,205

    Wlasnie jestem w polowie 4 tygodnia a tutaj moje...

    Wlasnie jestem w polowie 4 tygodnia a tutaj moje badania ktore robilem w okolicy swiat, czyli pod koniec 2 tygodnia . Estradiol 24,36 pg/ml[20-47]~; Testosteron 741,78 ng/dl[175-781]~;

    Zmiany...
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 170
Strona 1 z 7 1 2 3 4