Szukaj:

Type: Posts; użytkownik: 1577586; Słowo(a):

Strona 1 z 7 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.01 sekund(y).

  1. Zobacz post

    2 lekarzy mnie prowadzi obaj wiedzą co sie ze mna dzieje. Czytałem że clomid powoduje problemy ze wzrokiem i stosuje sie go tylko doraźnie. Wiem ze na przykład przy neuroleptykach najpierw przez 10...
  2. ja biore tescia co 3 tyg. prolo. do tego eutyroks...

    ja biore tescia co 3 tyg. prolo. do tego eutyroks i 5 innych leków ssri. nie mam zadnych skutkow ubocznych czuje sie fantastycznie. A jako uzupełnienie chodza mi po glowie "kataboidy".
  3. Zobacz post

    a moze maryhuane teraz polskie recepty honorują za granica kedys musial byc import docelowy jednak obecnie jest refundowana i dostepna dla Polakow np. w Czechach. Te leki lecza aids, gozy mozgu, sm,...
  4. czyli z hipo mnie wyleczyli bo baranowska mi...

    czyli z hipo mnie wyleczyli bo baranowska mi kiedys to zdjagnozowala 12lat do tylu. doktor powiedziala ze wtedy moglem miec wysoka prolke co wplynelo na wyniki.
  5. mi wyszlo w badaniach po testach w klinice ze nie...

    mi wyszlo w badaniach po testach w klinice ze nie mam hipo tylko mam niedoczynnosc przysadki zwrotne testy wykazaly ze moje lh i fsh sa bardzo dobre co wykluczylo hipogonadyzm natomiast wyszedl...
  6. idz do prof. boguslawy baranowskiej na klaudyny...

    idz do prof. boguslawy baranowskiej na klaudyny ona cie wyleczy.
  7. Odpowiedzi
    3
    Odwiedzin
    1,672

    polecam strony experckie.

    wewnetrznedziecko.com
    trzecieoko.pl
  8. Odpowiedzi
    3
    Odwiedzin
    1,672

    juz mam wszystko wyjasnione i najlepsza opieke...

    juz mam wszystko wyjasnione i najlepsza opieke lekarska w Polsce.
    http://e-endokrynolog.pl/
  9. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    Tu jest dr ktorego znalazlem co podjal sie mojego...

    Tu jest dr ktorego znalazlem co podjal sie mojego leczenia.
    http://e-endokrynolog.pl/
  10. Odpowiedzi
    3
    Odwiedzin
    1,672

    co robicie z PRL przy prolce jak wysokie?

    co robicie z PRL przy prolce jak wysokie?
    mam podniesiona i kilka razy w ciagu dnia mam suty rozwalone ale tez mam je malutkie normalne raz tak raz owak. czy nalezy ja zbic czy nie ma znaczenia?
  11. Odpowiedzi
    2
    Odwiedzin
    1,461

    Herbsy na potencje?

    Chce zakupic: korean red ginseng, yoahimbine, maca, tribulus, zinc, carnityne, arganine. Gdzie można je kupić wszystkie razem tak by zredukować koszta, czy znacie jakiś sklep internetowy który je...
  12. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    jak dawkowac arimidex przy estro 105 i testo 230....

    jak dawkowac arimidex przy estro 105 i testo 230. HZT opieram o prolke 50mgx2/tyg przestawnie z pregnyl 250iux2/tyg. Biore tez 75ug eutyroksu na niedoczynnosc. Zeby zbic estro jakimi dawkami zaczac,...
  13. Odpowiedzi
    0
    Odwiedzin
    1,449

    kiedy ruszy klinika hormeza?

    Klinika jest potrzebna czy ruszy w tym roku, bo nie ma gdzie sie leczyc?
  14. Odpowiedzi
    3
    Odwiedzin
    1,812

    czytam ze kortyzol ma wplyw na rozstepy a...

    czytam ze kortyzol ma wplyw na rozstepy a dodatkowo PRL i estradiol.
  15. Odpowiedzi
    3
    Odwiedzin
    1,812

    jak zapobiec rozstepom.

    Mam rozstepy na bicepsach po tym jak kiedys przyjmowalem lecznicze dawki testosteronu, dlaczego one mi sie porobily mimo ze nie przedawkowywalem i jak zapobiec zeby w przyszlosci ich wiecej sie nie...
  16. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    z innych chorob to 19l temu zostalem pobity przez...

    z innych chorob to 19l temu zostalem pobity przez bandytow z tylu po glowie stracilem pamiec sparalizowalo mi mowe a kilka lat pozniej dostalem wylewu co wprawilo mnie w otepienie i usztywnilo...
  17. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    3lata wstecz 4 taimsy bylem u dr belowskigo na...

    3lata wstecz 4 taimsy bylem u dr belowskigo na poczatku przypisal mi tabsy z undestor testo, na kolejnej wizycie klosterbedzyt i na kolejnych tez klosterbedzyt i gdy przynioslem mu wyniki po clomie z...
  18. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    Zobacz post

    Mając 13l miałem bolerioze
    Piszesz o Osteoporozie a mnie kiedyś okropnie stopy bolały że chodzić nie mogłem ale na szczęście przestało. Zrobiłom badania metaboloitów D w surowicy. Badania 2005r
    ...
  19. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    w nerkach mam podwujny uklad kielichowy. zarost...

    w nerkach mam podwujny uklad kielichowy.
    zarost mam niewielki meszech do obrobki 1xna tydzien od zawsze nie mialem mocnego zarostu na twarzy taki delikatny taka moja uroda. silniejszy bylem od...
  20. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    w zasadzie zastanawiam sie czy w moim przypadku...

    w zasadzie zastanawiam sie czy w moim przypadku nie chodzi o zespol kallmanna jednak jesli tak to czy wtedy leczenie wyglada inaczej?
    wystepuje u mnie:
    problem z powonieniem, klopoty z...
  21. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    172 cm/110kg. o dusznosciach pisza na ulotce...

    172 cm/110kg.
    o dusznosciach pisza na ulotce rispoleptu consta ze wystepuja, ponadto wzrost wagi jest zwiazany z tymi lekami. Jak przejde na hzt to sie to wyrowna i bede cwiczyl bede bardziej...
  22. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    testosteron 5,42 (8,64-29), Estradiol 101,4...

    testosteron 5,42 (8,64-29), Estradiol 101,4 (28-156), Prolaktyna 469,2 (86 -324), LH 2,82 (1,70-8,60), TSH-od roku zazywam 50mg eutyroksu 3,5 (0,27-4,2)Kortyzol 19,23 (2,3-19,4) FT4 13,16 (12-22)Sód...
  23. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    dzis zapodalem sobie rispolept conste w zastrzyku...

    dzis zapodalem sobie rispolept conste w zastrzyku i fred nie chcial stanac, biore go od 1,5r i mimo ze problemy sexualne byly to na tym leku sa jeszcze wieksze z erekcja i z dlugoscia przyjemnosci...
  24. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    ok bo dzwonilem i bylo ze pomylka i nie...

    ok bo dzwonilem i bylo ze pomylka i nie wiedzialem o co kaman.
  25. Odpowiedzi
    16
    Odwiedzin
    5,511

    Zobacz post

    zapomnialem dodac, że jestem bardzo słaby mam problemy z motywacją waze 110kg ale nie jestem tylko tlusty mam podbudowe mocno miesniowa jak zrzuce kg bede mial ladna sylwetke i miewam dusznosci raz...
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 175
Strona 1 z 7 1 2 3 4