Czy zeby zostac modem, trzeba sie jakos specjalnie udzielac lub cos.. Bo w dziale Hydepark nie ma zadnego moda.. Moze byscie tak rozpatrzyli moje skromna osobe.. :lol: :mrgreen: :twisted: pozdrawiam :D :P
Printable View
Czy zeby zostac modem, trzeba sie jakos specjalnie udzielac lub cos.. Bo w dziale Hydepark nie ma zadnego moda.. Moze byscie tak rozpatrzyli moje skromna osobe.. :lol: :mrgreen: :twisted: pozdrawiam :D :P
jak dla mnie możesz być
ale to tylko moje skromne zdanie :razz:
Hehe, dziekuje :D Ale moje skromna osoba domaga sie rowniez zdania admina :D
[b]sylwka[/b], ok mozesz byc modem w Hydeparu
THX!!!!!!!!!!!!! :D
gratulace za wejście w nasze szacowne grono :mrgreen:
admin jest szybki :razz:
gratuluje :)
dobra decyzja poniewaz jestes czestym uzytkownikiem tego dzialu :P
PS. tylko pilnuj porzadku bo internetowych napinaczy jest od groma :mad:
[b]sławo[/b], dziekuje :)
[b]Jose[/b], tak jest!! :D Tylko powiedz mi.. kto to jest napinacz?? :)
I czy moge, gdybym czegos nie wiedziala, pytac sie o pomoc?? :) pozdro ;)
[quote]I czy moge, gdybym czegos nie wiedziala, pytac sie o pomoc??[/quote]po to jest "vip room " ;)
[quote]Tylko powiedz mi.. kto to jest napinacz??[/quote]koles ktory siedzi przed kompem i zgrywa cwaniaka... z takimi to krotko ostrzezenie a jak to nie pomoze to BaNiK :mrgreen:
No dzieki jeszcze raz i postaram sie, zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku!! :D
gratulacje Sylwka :smile:
teraz tylko jakiś konkursik zorganizuj :lol:
Hehe.. ;) A to juz mam zadanie wyznaczone, tak?? :D Oki, ale nagrody sponsoruje sklep pakernia.pl!! :mrgreen: Za pierwsze miejsce wycieczka, za drugie komputer, a za trzecie roczny zapas odzywek :D :lol: lub wymiana na gotowke :lol: Zaraz sie jakis konkursik zrobi i bedzie gicik :)
nie ja tu jestem od wyznaczania zadań :razz:
tak pytalaś o te konkursy, że myślalam, ze jak już zostalaś modem to od tego zaczniesz :lol:
:P oki, to ja sie zaczne zastanawiac na jakims ;) pozdro :)
To jak będzie z tym konkursem :D Chętnie bym sobie pojechała na jakies wczasy z Jose :P
Hehe.. ;) Tez bym gdzies pojechala.. z Jose :lol: No caly czas mysle.. Tylko nic mi do glowy na razie nie przychodzi.. :| Ale jak co, to dam znac ;)
[quote=sylwka] Tez bym gdzies pojechala.. z Jose [/quote]
ale sobie nie pojedziesz...
Ojej.. tak sobie zazartowalam :P A wlasnie mi doradzil kumpel, zeby zrobic konkurs na najlepszego strongmana.. chłopaki by wklejali foty, a dziewczyny by ocenialy.. :) Ale na forum sa ze 4 dziewczyny.. wiec chyba nie przejdzie ;)
A dla kogo będą nagrody :mrgreen: Jak dla kobiet to się zgadzam na taki konkursik :P
No nagrody beda dla mezczyzn.. Chyba, ze beda chcieli oddac nagrody dziewczynom :D
przypominam to forum kulturystyczne :razz:
No wiemy, [b]sławo[/b], wiemy :P A czy ja wyszlam jakos poza zakres kulturystyki?? ;) Bo jesli tak, to sorry :)
Sylwka moim zdaniem super konkurs !!!!!! ale ponieważ malo nas tzn. dziewczyn więc może niech oceniają wszyscy w formie ankiety np., a nagrody mogą być dla ocenianych i dla najlepszej opini
co wy na to ??
naprawdę podoba mi się ten konkurs :lol:
Ja również jestem za :mrgreen:
heh.. no moze i przejdzie ten konkurs ;) Tylko jeszcze admin musi na niego wyrazic zgode :P i oczywiscie sponsor nagrod takze :) Ale jak to dla najlepszej opinii ?? ;> W ogole to by mozna bylo zrobic taki temat, nazwac jakos do konkursu i faceci z naszego forum niech wkleja jedna fote swoja, taka najlepsza (moznaby bylo wklejac zdjecia przez okres tygodnia lub dwoch) i wyznaczyloby sie jakies jury, ktore oceniloby naszych chlopcow :D Albo po prostu zrobiloby sie glosowanko :P Zreszta, zaraz obmysle jakis inny konkurs :mrgreen:
admin sie zgadza na konkurs
<jupi> A tego.. mogę jeszcze jeden konkurs wymysleć?? ;> Bo mi się spodobało :twisted: Jesli oczywiscie nikt nie ma nic przeciwko..
[quote=sylwka]<jupi> A tego.. mogę jeszcze jeden konkurs wymysleć?? ;> Bo mi się spodobało :twisted: Jesli oczywiscie nikt nie ma nic przeciwko..[/quote]
jezeli znajdze sie sponsor na ufunduwanie ewentulanych nagród to prosze bardzo, nie mam nic przeciwko
oki :D
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-07-14, 19:30[/i] ][/size]
To ja mam jeszcze jedno pytanie; czy mozna jakos zwiekszyc rozmiar avatara zamiast 80x80, to 100x100?? ;> Bo jak znajde jakis fajny avatar, to ma za duzy rozmiar :sad: