mozna brac kreatyny w wieku 15lat??
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-20, 22:46[/i] ][/size]
no mozna powiedziec ze 16 ;)
Printable View
mozna brac kreatyny w wieku 15lat??
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-20, 22:46[/i] ][/size]
no mozna powiedziec ze 16 ;)
Tu nie chodzi o wiek,tylko o doświadczenie,dopracowana diete trening itp.Potrenuj jeszcze troche,dopracuj wszystkie szczegóły i dopiero wtedy wes sie za suple.
[b]kuchcik_crm[/b], a ile juz cwiczysz i czy masz jakas dietke wcielona w zycie
[b]kuchcik_crm[/b], mozesz brac kreatyne branie supli nie ma nic wspolnego z wiekiem tylko czas spedzony na silowni czyli inaczej mowiac jak dluzej cwiczysz mozesz brac kreatyne
A co by sie stało jakby sie zaczęło brac kreatyne od początku swoich treningów??
[b]Szczep16[/b], poprostu byly by bardzo male przyrosty i nie dala by ci duzo poprostu strata kasy na poczatku jak zaczynasz cwiczyc to efekty widzisz z treningu na trening bez zadnch supli
[quote=fishe]Szczep16, poprostu byly by bardzo male przyrosty i nie dala by ci duzo poprostu strata kasy na poczatku jak zaczynasz cwiczyc to efekty widzisz z treningu na trening bez zadnch supli[/quote]
przyrosty były by zdecydowanie duże, tylko to jest marnowanie cyklu, na po czatku wszystko dobrze idzie bez odżywek, a po jakims czasie kiedy miałbys juz mniejsze efekty z treningu kreta mniej by ci pomogła, na poczatku jedzie sie na sucho dopiero kiedy pojawi sie 1 zastój siegasz po takie wspomagacze jak kreatyna..
zapoznaj się z siłownią
naucz się wykonywać poprawni ćwiczenia
zacznij zdrowo jeść
i możesz atakować kreatynę
powodzenia
[quote]przyrosty były by zdecydowanie duże,[/quote] jak on nawet w rece sztangi by nie umial dobrze trzymac
[quote=fishe]Cytat:
przyrosty były by zdecydowanie duże,
jak on nawet w rece sztangi by nie umial dobrze trzymac[/quote]
no oczywiscie pod warunkiem poprawnej techniki wykonywania cwiczen, o to mi chodziło..
można brać i w wieku 2 lat ale pytanie czy jest sens. nigdy mi tak nie szło jak na pierwszej kreatynie. ale lepiej poćwicz na sucho conajmniej pół roku
Dobra a teraz pytanie z innej beczki.
Sytuacja wygląda tak : trenuję sobie lekkoatletykę - dystans 400m ppł, zero diety, coś tam na siłce robiłem tak hobbystycznie, ale głównie to nogi (rekord 125kg) na treningach zimowych. I teraz pytanie chciałbym nabrać wyglądu tu i ówdzie głównie taki typ plażowy :mrgreen: Czy jak zaczne brać krete + siłka 3-4x w tygodniu (poza treniolkami z lekkiej) to czy a) bedzie coś z tego :?: b) nie pójdzie mi to na nogi (teraz już siłki na nogi nie robie ale nadal biegam sprinty) :?: c) warto wogóle brać krete na początku PRAWDZIWEJ przygody z siłką :?:
Zaznaczam że chodzi mi o [b]wygląd typowo plażowy[/b]
Pozdrawiam
Szymon