-
Greg Kovacs
Urodzony: 1971
Wzrost: 187 cm
Waga: 180 kg
Obwód bicepsa: 68,5 cm
Obwód klatki: 180 cm
Powtórzenia
Ciężar
Wyciskanie nogami
20x
920 kg
Przysiady ze sztangą
15x
350 kg
Wyciskanie na ławeczce skośnej
6x
305 kg
Przysiady ze sztangą
25x
275 kg
Wiosłowanie sztangą w opadzie
7x
265 kg
Wyciskanie zza karku
5x
225 kg
Wyciskanie zza karku
10x
205 kg
Szrugsy ze sztangielkami
25x
180 kg
Wyciskanie sztangielek w siadzie
12x
180 kg
Rozpiętki na ławce skośnej
12x
150 kg
Unoszenie na boki ze sztangielkami
12x
100 kg
Niezly gigant :cool:
-
niezly kozak%-) ma chłop warunki:) oprocz tego co zjadł musi miec zajebiste predyspozycje...:)
-
tutaj bicho 66.03 i udo 88.89
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-05-22, 20:16[/i] ][/size]
-
nie wygląda na 180 kg, tak samo jak nie wygląda na 68.5 cm w łapie, to tak na moje oko
-
Z Kovac'em jest tak że podają jego siłe ,ale jesli chodzi jakis pokaz to niemoże ,bo niby mu kontrakt z firmą sponsorską na to niepozwala .
-
Znacie jakiegos wiekszego kulturyste od niego? 180kg 68,5cm w bicepsie-monster.
-
I oczywiście jak wszyscy zbudował się na piersi z kurczaka i ryżu;p.A tak na marginesie to co z niego za kulturysta,skoro nie zajmuje wysokich miejsc,a tylko robi za ciekawostke genetyczną.Ale jednego nie można mu zarzucic,tego że jest silny i wielki;p
-
to fakt silniejszego i mocniejszego nie ma
ale nie umie formy zrobić ani proporcji ani rzeźby
-
Mógłby się wziasc za strongmen,pudzian miałby problemy;p
-
pudzian nie miał by chyba szans
zresztą w arnold clasic zawsze biją go na głowę
-
A tak w ogóle to beka bo waży prawie tyle ile ma wzrostu;p,wyliczyłem że bierze na skosie w góre 369 kg,szok;p,oczywiscie to w przybliżeniu,bo jak sam mówił nigdy nie brał rekordów na raz;p.
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-05-25, 18:11[/i] ][/size]
No ale trzeba przyznac że w arnold Classic liczy się przede wszystkim wzrost,którego troche brakuje pudzianowi
-
zaletą pudziana jest to że jest szybki i w takich zawodach jak u nas czy mistrzostwa świata
są to konkuręcje szybkościowo siłowe więc ma spora przewagę nad tymi brzuchatymi strongmenami a w arnold classic tam bardziej siłowo idzie i z tad takie wyniki
-
Tez fakt,ale jadnak wiekszosc z tych drabów ma koło 2 metrów;p
-
sile on ma i za to do niego respect... ale wygladac bym tak nie chciał... nie wiem jak wy...
-
Przeciez to moj tata :P trzeba bylo prosic o foty hehe ;) jest gosc
-
Greg nigdy nie wygra ale pokazuje sie na scenie bo ludzie lubią oglądać dziwaków. Pozatym sponsorzy mu karzą.
-
No nie wazne czy karza czy nie karza ale ja sam bym zobaczyl takiego giganta, hoć sam bym nie chciał taki być. Ale jak by nie patrzeć to gosciu wymiata
-
CO to jest 920 kg 20 powtórzen pss o kur... to jest mega czlowiek ale Ciekawe czy by wygral z Pankiem ;) hihih :P POZDRO
-
-
heheh... dobry zawodnik co tu dużo mówić ...
-
-
ciekawe ile juz cwiczy jak ma takie osiagi, ale nie ma jakichs wielkich tytulow,
-
Te cyferki są jakoś za duże ... nie pojmuję tego :roll:
-
Kurcze ja tez tego nie pojmuje ale tyle sily chcialbym miec.Nie musialbym wozic lewarka w samochodzie(heh tirze)
[url]http://www.bbcenter.sk/images/gallery/muzi/greg_kovacs/greg_kovac_01.jpg[/url]
[url]http://www.bbcenter.sk/images/gallery/muzi/greg_kovacs/greg_kovac_05.jpg[/url]
-
[quote=Kuba(L)] tyle sily chcialbym miec.Nie musialbym wozic lewarka w samochodzie(heh tirze)[/quote]
Dobre, dobre :lol: :lol:
:wink:
-
920kg to było kiedys teraz 1100kg w 20 powt.
-
Mowie Wam jedzcie ryz i cycki z kurczaka, do tego 30 gram odzywki bialkowej przed spaniem, a bedziecie tacy sami jak ten Pan. Ta jasne, co to za radosc miec taka sile i mase jak sie jej nie zdobylo uczciwie. Ten kolo wpierdoli* wiecej koksy niz my wszyscy razem wzieci ryzu i makaronu. Dla mnie taki ktos to frajer. Serio nie ma czego podziwiac, pozostaje tylko wspolczuc...
-
on poprostu ma swoja apteke
-
Tak prawde mówiąc nie chciałbym tak wyglądać jak ten koleś
siłe to on ma ale zdobytą dzięki koksom
a tak wogle to przypakowanym to można byc ale bez przesady
-
Wszystko z umiarem a on to juz calkiem przesadzil
-
kiedys juz nie pamietam w jakim to numerze FLEXA było opisane ze greg w ciagu roku stosuje
8 razy cykl kreatynowy moze akurat sie pomylili ze zamiast kreatynowy chodziło im o hormonowy :)
-
Fajnie by bylo miec tyle sily :wink: az tak bardzo rozbudowanych miesni niechcialbym miec, pomyslcie jak on bedzie wyglada na starosc :shock: :neutral:
-
jego dieta to 12000 kalorii dziennie -podobno
-
[quote=Kuba(L)]Fajnie by bylo miec tyle sily :wink: az tak bardzo rozbudowanych miesni niechcialbym miec, pomyslcie jak on bedzie wyglada na starosc :shock: :neutral:[/quote]
Sory ale takie komentarze zaczynają byc denerwujące z tą starością, po co komu na starośc dobrze wyglądać, na startośc to wnuki bedziemy bawić a nie na jakieś pokazy wychodzić!
A wracając do tematu to gosciu naprawde cięzko musiał charować żeby taką sylwetke uzyskać
-
adrys co ty mówisz na starosc też trzeba jakoś wyglądać
nie znaczy, ze starszy czlowiek nie ma o sobie dbac
bez przesady
-
Kropek_KWpl - tak zgadza się, ale gdybym on miał nie brac sie za kulturystyke tylko dlatego że na starośc będzie źle wyglądać to troche smiesznie by wyglądało :neutral:
-
Liczy sie to co jest teraz! Przynajmiej cos czlowiek osiągnal w zyciu.
-
A JA TAM HU.... WIERZĘ W TE OSIĄGI
-
[url]http://tavern.pl/files.viewFile,826,-Przygody-z-koksowaniem-cz.1---GREG-KOVACS.html[/url] :grin:
-
Heheh spoko link ;) A z jego budową może tyle bierze ...