Moim idolem jest oczywiscie Pudzian ma zajebistą rzeźbe i w ogóle a 2 idolem jest Lee Haney :)
Printable View
Moim idolem jest oczywiscie Pudzian ma zajebistą rzeźbe i w ogóle a 2 idolem jest Lee Haney :)
a co ten temat ma do dzialu doping...? rozumiem ze wszyscy sie oni faszeruja SAA ale ten temat to raczej w dziale hyde park czy cos powinien byc...
[b]marcinh[/b], ten temat wogole nie jest zwiazany z dzialem w ktorym to zamiesciles niech mod to albo przesunie albo usunie :wink:
moj dziadek
Andrzej L.. :grin:
Ja tak samo jak założyciel Tematu PUDZIAN... :)
ireneusz kuras i moja babcia hahah
Ronni Coleman on wedlog mnie jest najlepszy jest wielki a do tego ma bardzo dobra rzezbe a zarazem masy mu nie brakuje
jak dla mnie Greg Kovacs
pudzian jest dobry, tez jest my idol.
markus ruhl lub kyrac to sa ludzie ktorych podziwiam i uwielbiam
[b]MADOX[/b], przeciez podziwiasz swoja babcie hahaha kyrac mozesz zamiescic jego fote bo jakos nie moge go znalezc w necie
sorki kuraśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś pasuje sorki za pomyłkę
z polakow pudzian
a ogolenie arni - zaj***sty człowiek
arniego tez podziwiam za to ze w tak mlodym wieku taka definicje sylwetki juz wypracowal
duzo jest takich osob ale trzba tez cos z soba zrobic i trzeba miec siebie za idola :mrgreen:
siebie jak siebie za idola ale napewno tzeba siebie akceptowac takim jakim sie jest a nie wymyslac sobie ze niewiadomo co
[quote]wymyslac sobie ze niewiadomo co[/quote]co wymyslac ?? :roll:
ze jestes fuj maly brzydki glupi itp oto mi chodzilo
ok juz rozumie bo nieraz nie rozumie wszystkiego albo nieraz jestem za bardzo zmeczony zeby rozumiec
[quote=MADOX]ze jestes fuj maly brzydki glupi itp oto mi chodzilo[/quote][quote=fishe]ok juz rozumie bo nieraz nie rozumie wszystkiego albo nieraz jestem za bardzo zmeczony zeby rozumiec[/quote] hahah rozbrajacie mnie :D
[b]LoLiTa[/b], a czym jesli kzna zapytac :wink:
[b]fishe[/b], ja tez czasem juz jestem zmeczony po pracy po silce i juz kaput ale zawsze cos tam sie napisze i komus sie pomoze
madox - jakos tak ogólnie przeczytaj sobie zacytowane wcześniej przeze mnie wypowiedzi, a sam zaczniesz się śmiać ;]
pozdrawiam
[b]LoLiTa[/b], co w tym takiego smiesznego ja nic nie widze
ja tez nic takiego super zabawniegonie dostrzeglem mam do ciebie pytanko[b]LoLiTa[/b], to twoj tyleczek na tym zdjeciu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[quote] pytankoLoLiTa, to twoj tyleczek na tym zdjeciu [/quote] juz ktos sie kkiedys pytal ale nie wiem czy odpowiedziala :mrgreen: tez jestem ciekawy
jak to jej to wow :shock: :shock: :shock: az chce sie zyc
[b]LoLiTa[/b], juz nie mozemy sie doczekac kiedy odpowiesz na pytanie ale pewnie nie jej tyleczek a szkoda
oj szkoda taki tyleczek to normalnie :shock: :shock: :shock: slinka cieknie
ale Wy macie problemy, proponuję przyjechać do mnie i sprawdzić ;]
ja się do piekla nie wybieram :razz: ale temat faktycznie intrygujący...
a gdzie mieszkasz to moze wpadne
[quote]proponuję przyjechać do mnie i sprawdzić[/quote] tylko ze nie podalas miejscowosci w profilu i bedzie ciezko trafic
szukajcie a znajdziecie
hehe no bede musial wydrukowac [img]http://e-kulturystyka.info/images/avatars/4074597204414626a0406e.jpg[/img] i jezdzic po polsce i szukac :razz:
oj ciezko by bylo wiele lat by potrwalo a ten tyleczek juz by sie postazal
Madox to ile Ty chcesz mnie szukac ? 40lat?
no po calej polsce to chwila zejdzie , no chyba że podasz dokładny adres to chwila moment i bede :mrgreen: :mrgreen: :wink:
ułatwię Ci zycie - woj. łódzkie
jak samo lodzkie to w ciagu 10 lat powinies dac rade madox.... :mrgreen:
wiec zdjecie powinno byc nadal aktualne.. :P