coś tu dzisiaj jakoś cicho
po wymierali czy co :mrgreen:
Printable View
coś tu dzisiaj jakoś cicho
po wymierali czy co :mrgreen:
tutaj nigdy nie jest cicho :wink: :mrgreen:
a jednak dzisiaj jakby osłabli
chyba każdy po treningu
pewnie dzisiaj ciezki trening kazdy miał :razz:
sławo ludzi zapraszaj to będzie zawsze jakaś dyskusja :razz:
nie ma co narzekac ludzi jest sporo tylko jakos dzisiaj cisza byla
ludzi jest sporo ale większośc sie nie udziela
ciekawe jak w świeta bedzie
no ciekawe pewnie troche sie ich zejdzie i beda pisac :mrgreen:
no niestety... coś się dzieje niedobrego w necie :/ tutaj cisza, u mnie na forum cisza, w sklepie cisza :/ qrde, ludzie zamiast myśleć już nad wielkim żarciem w Święta, wzieliby się za pisanie postów :twisted:
[b]hades[/b], proponowałbym może żebyć ty chociasz kogoś zaprosił bo jakoś pusto u ciebie :mrgreen:
sławo żebyś wiedział ile ja już osób zaprosiłem... :twisted:
potwierdzam ze hades zaprosił sporo osób :grin:
aż gowa boli tylu ich
[b]sławo[/b], uwiez ze zaprosił tylko nie prze linka polecajacego
fakt faktem cisz ostatnio ale po swietach bedzie "jak mam brzych zmniejsyc po swietach";"jak do wakacji nabrac masy"itp.hahahah :mrgreen:
pewnie wszyscy porzadki robia na silowni :mrgreen:
ja już w sklepie porobiłem, a i tak nikt mnie nie odwiedza :-(
w sumie to jakie macie propozycje aby trochę rozruszać forum? bo szczerze to duzo sie tutaj nie dzieje;/
za dwa dni rusza konkurs z fajnymi nagrodami
bedzie związany z wypowiadaniem sie na forum wiec napewno sytuacja sie poprawi
lolita a może ty masz jakies pomysły?
konkursidlo sie szykuje niezle niezle
sądzę ze powinno powstac kilka nowych tematów które na innych forach są podstawa a poza tym trzeba rozreklamować forum;]
[b]LoLiTa[/b], to do działa
Życzę Wam Wszystkim w imieniu swoim i Pakerni :lol: Zdrowych, Spokojnych i Dietetycznych Świąt :mrgreen: a chlopakom życzę, żeby im forum przynajmniej tak dobrze kończylo jak się zaczęlo :cool: Bo na razie jest szacun :mrgreen: Pozostalym forumowiczom życzę, żeby im się bardziej chcialo, niż się nie chce :twisted:
Ja wracam do pracy, mam jeszcze duużo do zrobienia :/
równiweż życzę wam wszystkim
smacznego jajka
mokrego dyngusa
i wesołych i spokojnych świąt
To ja tez sie dołącze :)
Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca,
szczerbatego barana,
co beczy od rana,
pisanek w koszyku
oraz mokrego ubrania w dzień polewania
;-) jak zyczenia to zyczenia :)
Ja wam chlopaki zycze jak najwiekszych przyrostow, rzezby ostrej jak brzytwa, sily pudziana, lasek na kolanach ;) to tak od serca no a teraz juz rowniez i do pan :P zeby swieta byly spedzone w milej atmosferze, zeby wam sie wszystkim lepiej zylo ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdro.
Leon.
:mrgreen:
[url]http://kartki.wp.pl/k.html?kid=421&k=6229581_3419a9b813[/url]
Wesołych Świąt
[quote=marcinczwa]LoLiTa, to do działa[/quote]od tego są moderatorzy a wszyscy się pchaja i zgrywaja znawców to niech też się wezmą do roboty !
[b]LoLiTa[/b], nie trzeba byc moderatorem aby działac :razz:
nie bierz mnie pod włos
ciiiii
święta są :twisted:
a co do rozruszania forum - napisałam kilka tematów o dragach itd. to mi je skasowaliście . j nie propoaguje narkotyków tylko wrto czasem o nich coś wiedziec.
[b]LoLiTa[/b], ma rację porozmawiać zawsze można nie musi bys taka sztywna atmosfera
widocznie admin jest taki mądry i sam sobie będzie pisał nowe tematy [których ja jakos nie widzę] i dbał o rozwój forum.
p.s jestem na forach modem w działach o dragach,seksie i imprezach to wybacz ale nie będę pisac o czymś jesli się nie znam na czymś bo to najmniejszego sensu nie ma. jesli ktoś ma kasować moje tematy to nie będe się fatygowac;]
[b]LoLiTa[/b], nie bede sie z toba sprzeczac.
nie masz zamiaru pisac to nie nikt Cie do tego nie zmusza
nie wiem kto stwarza sztywna atmosfere bo chyba nie ja
zycze wesołych świąt i mokrego dyngusa
[b]LoLiTa[/b], ale nie wiem czy wiesz ale admin nie jest od pisania postow tylko od pilnowonia forum zeby chodzilo itp. :wink:
[quote=fishe]LoLiTa, ale nie wiem czy wiesz ale admin nie jest od pisania postow tylko od pilnowonia forum zeby chodzilo itp. [/quote] to macie tutaj dziwne zasady i obowiązki ;] ja osobiście nic do admina nie mam i nie będe krytykować bo nie o to chodzi.
[b]LoLiTa[/b], Spoko ale chyba wszedzie tak jest ze admin nie pisze duzo :wink:
wracajac do tematy dzisiaj nie jest wcale cisza dzisiaj wszyscy pisza jak burza chyba konkurs zmotywowal do pisania
wszyscy, a szczegolnie Fishe :P :P :P - jakies natchnienie ??