zobaczcie jak ludzie imprezuja albo raczej jak wygladaja po imprezce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[url]http://szok.neostrada.pl/dzienpo/[/url]
Printable View
zobaczcie jak ludzie imprezuja albo raczej jak wygladaja po imprezce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[url]http://szok.neostrada.pl/dzienpo/[/url]
:shock: :shock: :shock: :lol: mmm dobrze ze ja mam spokojnych kumpli i im jeszcze nie odpier**** :mrgreen: i nie robia mi boruty jak jestem nieprzytomny ;)
no grubo... a myslalam,ze moje imprezy sa juz maksymalnie wykrecone :D
no niezle ale to hardcore
hehe :) spokx sog;d
[b]zizu[/b], z czego ja to znam z ***owiec
odwal sie odemnie czlowieku jak ci cos nie pasuje to mnie wywal i po sprawie a jak masz cos konkretnego do powiedzenia to wal smialo
yy to bylo do mnie:)?
nie rozumiem o Co Ci chodzi ??
nie do ciebie podobno tak czytasz pozadnie ale ci nie wychodzi przeczytaj co chodzilo i wtedy sie wypowiedz
stary daj sobie wiecej luzu :)
albo jestem infantylną blondynką ale nie wiem o co Ci koleś chodzi:/
zdjęcia sa naprawde mocne, przyklejanie butelek po wódce taśma do rak wypróbuje na wycieczce szkolnej za 2 tygodnie :razz:
OT: na przyszłosc wyzywajcie sie na privie nie wszysy chcą to czytac,
nie wiem wogóle skad ta złośc u madoxa bo nikt nic złego nie napisał
[b]MADOX[/b], o co ci chodzi stary wrzuc na luz :wink:
dobra spokojnie koniec tej histori dalem na wstrzymanie sorki
czytalem 2 razy zeby skumac o co chodzi ale dalej nee wiem ale mniejza z tym.. konkretne imprezki :cool:
imprezki sa wypasione w 100% ale konic tych imprezek to juz inna chistoria nie tak calkiem taka fajna dla niektorych
masz racje :lol:
co oni musieli czuc jak to zobaczyli te zdjeia masakra ja erdyka aniektore sa naprawde hard corowe co nie :mrgreen:
ale polowa pewnie nie spala tylko sama sobie jesze malowala na ciele bo nie mozliwe zeby sie nie obudzic jak ktos cie maluje po calym ciele ale foty wypas
no jak centralny zgon maja nieptrzytomni sa to wsumie mozna bylo robic z nimi co sie chce.. dobrze ze mi czasem tak nee robiono :smile:
hehe, to sobie zabalowali..
My kiedys ogolilismy dla kumpla noge i bylo co wspominac, ale to to juz masakra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
faktycznie moze polowa sama to robila ale niektozyto zgon totalny a wtedy to nawet kon by cie .....i nie czyjesz hahah
HeHe skąd ja to znam :P ostatnio kumpla ogoliliśmy tyle że zdjęć nikt nie robił :)
[quote=fishe]ale polowa pewnie nie spala tylko sama sobie jesze malowala na ciele bo nie mozliwe zeby sie nie obudzic jak ktos cie maluje po calym ciele ale foty wypas[/quote] oj da się zapewniam. :) Kiedyś zaliczyłam zgona - nie pierwszy raz :P - to mnie kumple rozebrali do bielizny jedynie i całe szczęście a potem kilkanaście fotek jak leżę na swoim chłopaku i to w , nazwijmy to, niecodziennych pozycjach :/ oj jest co wspominac ;)
[b]LoLiTa[/b], ten opis pod nickiem (z piekła rodem) pasuje do Ciebie chyba az za bardzo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dobre to ale stare :) .... takie jest zycie pijaczka :P
ale niestety- chcesz ladnie wygladac to nie pij :)
[quote=donleone]LoLiTa, ten opis pod nickiem (z piekła rodem) pasuje do Ciebie chyba az za bardzo [/quote] haha :P święty się odezwał :P
[quote]takie jest zycie pijaczka[/quote] swiete slowa takie jest juz jego zycie ze wszyscy maja z niego zgon jak on zalicza zgon haha
[quote=fishe]swiete slowa takie jest juz jego zycie ze wszyscy maja z niego zgon jak on zalicza zgon haha[/quote] a potem jakie wspomnienia są fajne :D i beke kręci się po tysiąc razy :P
dobrze, że jak bylem na studiach cyfrówek nie bylo :lol: ale i tak stara wiara lepiej się bawi :mrgreen:
stara wiara lepiej sie bawi i rozsadniej ale z wiekszym impetem
niezla jazda ja bym musial naprawde chyab spirytus wypic zeby sie do takiego stanu doprowadzic zeby mogli ze mna robic co chca
Gdybym ja tu zamiescił zdjecia ze swoich imprezek to by był dopiero hardcor :twisted: :mrgreen: :mrgreen: hehe ale tez są niezła niektóre lepsze ale nie ma to jak polska imprekka w blokacch . POZDRO
[b]karol_sdz[/b], to zamiec te foty chyba nic nie stracisz a posmiejemy sie troche
Powiem jedno- u mnie w czestochowie czegos takiego to nawet w erze nie maja:P
He.. No niektore to naprawde ostre banie.. A niektore sa tylko zapozowane :|
Niekiedy po imprezkach tez mozna bylo u mnie takie rzeczy porobic.. Ale tacy chamscy kumple nie sa :D
miszczu, co Ty marudzisz?? Chyba w innej dzielnicy Częstochowy mieshkash :razz:
bo pewnie nie ma takich maskarycznych imprez i takiego towarzystwa
byłem na bibie w pradze
gościu juz detka lezy na łóżku i padł pomysł wsadzić mu coś w pupe. i kolga skończył z kabanosem w pupsku :mrgreen: