co mam wybrac
-500g knockout
czy
- hmb 400 caps
doradzcie
Printable View
co mam wybrac
-500g knockout
czy
- hmb 400 caps
doradzcie
no proszę Cię...
co Ty w ogóle porównujesz
hmb odradzam w ogóle
KO możesz stestować
ale jedna puszka to będzie mało na cykl
ko wedlug producenta 15 g dziennie to styknie na 33 dni czyli miesieczna kuracja nie styknie
Ja robie kuracje 5 tygodniowe,więc mi by stykneło,ale wiem ze niektórzy robią dłuższe.
15g to 1 porcja
powinny wejść 2 dziennie
od biedy może być 1 w dzień wolny
zdr
[b]Litwin25[/b], a stosowales ko
Nie stosowałem,ze stacków to jedynie cell pumpa.Zraziłem się do Olimpa po przygodzie z creafuion i nie kupiłem go.
czyli na tydzien 4 dni biore a 3 nie tak moze byc
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-04, 21:26[/i] ][/size]
a jak po cell pamp?
A ile razy w tygodniu ćwiczysz?4?Możesz też robić tak:dzielić jedna porcje na 2,na 30 minut przed siłką i zaraz po siłce.A w dni niećwiczące 1 porcje na raz albo tez możesz dzielić.Ja bym tak spróbował jakbym nie miał kasy,bo ja brałem zaniżone dawki cell pumpa a miałem i tak super efekty,nawet mi zostało ponad 100 gram;p
Litwin dobrze prawi
a brales jeszcze cos do tego czy nie
Animal paka(witaminy-pisze to bo niektórzy myla to że stackiem)i 4 kg białka z Ostrowii
a czy samo by cos dalo
Ale sam knockout?Pewnie dałby skoro inni go chwalą,ale i tak dieta to podstawa,bo skąd ten suplement ma czerapć substancji to budowania masy i siły skoro nie ma go w pożywieniu.Sam suplement tylko pobudza pewne reakcje,dlatego tak ważne jest mieć dobra diete.
a czy cell pamp jest naprawde taki dobry jak wszyscy go tak chwala dlaczego ?
CP jest dobry, ale na dziś dzień skład ma nieco archaiczny
co nie znaczy, że nie działa, ale jak masz wiecej kasy to patrzyłbym na inne stacki
pamiętaj, że każdy stack czy pojedyncza sól jest tylko pomocniekiem...
przedstawię Ci to życiowo:
budujesz dom
masz cegły i zaprawę murarską...
tymi cegłami jest jedzonko /białko, węglowodany i tłuszcz/, a zaprawa to kreatyna
nie zbudujesz domu bez cegieł - to oczywiste
pozdrawiam
Nie umiem ci powiedzieć dlaczego jest taki dobry mimo słabego składu,po prostu jest.Na pewno warto od niego zacząć przygode ze stackami.
skład ma dobry
jest tam wszystko co potrzeba
a, że są już dużo lepsze na rynku to już inna bajka
tia... co do budowy... to jeszcze są budowlańcy... a oni potrafią nieźle napaprać :cry:
[quote]ze stacków to jedynie cell pumpa.Zraziłem się do Olimpa [/quote]ale przeciez skoro zraziles sie do olimpa to tak samo cell pumpa nie powinienes brac bo Olimp = Biogenix :mrgreen:
dokładnie
Olimp to nie jest biogenix,tylko sprzedają się pod ich marka.Jak widać Olimp nie masz szans z mało znana firmą z zachodu;p.A co do tego ctacków to chodziło mi tylko o ta firme.Bo wiadomo ze nie pogardze xpandem;p,notabene którego jutro kupuje;p
z czystym sumieniem mozna posatwić znak równości między obiema firmami
zatem Oli=Bx
A ja tam swoje wiem;p
spoko
powiem więcej
do tych dwóch można za znakiem równości dodać jeszcze NUTRIFARM
pozdrawiam