Poszukujemy moderatorów do działów:
Dieta (osoba dośwadczona w prawidłowym odżywianiu)
Strongman
Fitness i aerobik
Hydepark
Kandydatury należy składać w tym poście
Printable View
Poszukujemy moderatorów do działów:
Dieta (osoba dośwadczona w prawidłowym odżywianiu)
Strongman
Fitness i aerobik
Hydepark
Kandydatury należy składać w tym poście
mogę być jeszcze w hydeparku
Szkoda ze nie ma do Suplementow to ja bym mogl tam byc bo albo w treningach
[b]sławo[/b], co za duzo to nie zdrowo:)
[b]fishe[/b], mozesz byc pomocnikiem w suplach/treningu jak chcesz
to mozesz mnie dac
W jakim kierunku chcielibyscie rozwinac dział strong man czego oczekujecie zeby wrzucic do niego , moze jakies prośby jak wam pasuje to co do tej pory tam jest :?:
to jakie sa wolne posady wkoncu bo jzu sie gubie<lol>
Mogę moderować np. Hyde Park :)
narazie nie potrzeba modow jak ktos sie wykaze wiedza ablo czyms wtedy zostanie nagrodzony nie mozemy dawac modow tak odrazu najpierw sie wykarz a pozniej pytaj o moda
Czym musze sie wykazać a Hyde Park-u ?? :)
duzo humoru,ciekawych linkow,zdiec itp :)
pozdro
możecie rozdawać również takie stanowiska jak Pomocnik, osoba taka zajmowała by się pożądkiem i tylko pożądkiem (usówanie postów, banowanie itp.)
[b]forever[/b], Pomocnik rozniez ma sie zajmowac trescia forum a nie tylko sprzataniem
w planach było że pomocnik ma zmieniony kolor nicku na np czerwony i uczy sie i doradza ale nie ma możliwości usuwania postów moderowania.
[b]ŁuKaSz_GT[/b], w dziale stron men brakuje wszystkiego dla osób trenujących to, czyli treningi diety opisy przydotowań itd.
a mod w gydeparku powinien być klownem i wszystkich rozśmieszac, jak komuś trening nie wyszedł to wchodzi do hydeparku i już mu sie humor poprawia :razz:
[quote=tomek.]w planach było że pomocnik ma zmieniony kolor nicku na np czerwony i uczy sie i doradza ale nie ma możliwości usuwania postów moderowania. [/quote]
no to przydał by się jakiś Porządkowy:D mam na myśli kogoś takiego który sprawował by ogólny porządek i pomagał modom i adminom na forum.
przeciez juz jest [b]tomek.[/b], Główny moderator :roll:
[b]forever[/b], chodziło mi ze w kazdym dziale ma być taki pomocnik i uczył by sie wiadomosci od modów konkretnie tych działów
fishe dobrze prawi :mrgreen:
a no chyba że tak :smile: :smile: :smile:
pozdrawiam
Jakbyście w przyszlosci chcieli zakladac jakiś luźniejszy dział to tez sie pisze ;-) Lub jesli w jakiś sposob mogę pomoc na forum to chętnie słuze. No może oprocz promowania forum w sensie roziweszania ulotek %-) Bo mandaty dają w Czestochowei za to %-)
w naszym miescie to tylko mozna promowac nowo otwarty kościół
mozesz po znajomych przez maila czy gg powysyłać wiadmosć o nowym forum.
a luźnym działem jest hydepark i fajnie by było jakby powstały jakies tematy prowokujące luźne rozmowy
bardzo się cieszymy że mozesz poświecić swóju czas dla nas :razz:
Wiesz, sama tez mam forum i jest cięzko, raczej trzeba wysylac masową korespondencje i przypominac o istnieniu forum. Sama zawsze mialam problem z tym że ludzie sie rejestrowali ale czynnie nie uczestniczyli nie wypowiadali się i nie rozpracowalam na to jeszcze metody, duzo jest obserwujacych, malo udzielajacych się. Pozatym teraz jest moda na fora od jakiegoś czasu i konkurencja jest duża ptzreba przyznać, zwlaszcza w tematyce sportowej.
Ale poprobuje, moze sie ktoś z moich znajomych poudziela ;-)
witam alkAniolek :):)
No cześć zizu jak widac awansowalam o przedrostek :shock:
Mam nadzieje że dużo nie przyspammuje :cool:
trzeba pospamowac żeby zaciągnąc na forum
a zeby pisali trzeba robić konkursy z nagrodami i przypominac że czas konkursu ubiega
I tak wynik jest dobry... krotko jest to forum a już ponad 500 userow, nie jest źle ;)
Te Tomek, miasta się nie czepiaj :razz: i kościolów :razz: i co ja tutaj ateista robię :roll:
Ja muglbym do dzialu strongman (wrzucalbym jakies newsy itd) - wiem, ze troche szybko, ale jestem z tutaj sciagniety przez kogos z innego forum : p i mowil zebym sie popytal, wiec pytam...
A wogole to... elo :mrgreen:
ja sie do Hydepark nadaje heh :cool: :cool: :cool: czekam na nominacje :grin:
[b]Sterydek[/b], [b]Calmer[/b], wykazcie sie czyms to zostaniecie modami
No postaram sie wykazac jak najwieksza wiedza i pomoc "zielonym" w rozjasnieniu ich wiedzy ;)
Pozdrawiam
[b]Sterydek[/b], najlepiej jak bys sie wykazal wiedza w dziedzinie w ktorej chcesz byc modem :wink:
heh widze ze sterydek ma moda w dziale trening.... :lol:
[b]Jose[/b], no ma ma :wink:
ale śmiem watpic ze posiada wystarczajaco wiedze do pelnienia tej funkcji...
ale ok zobaczymy...
Jose dlaczego odrazu tak stwierdziles? :P
Postaram sie o jak najwiekszy porzadek w tym dziale ;) Zebym byl godny tej rangi...
Jesli jednak masz jakies watpliwosci to napisz pw, a pokaze Ci cos ze starego forum.
Pozdrawiam :smile:
popieram to co mówi jose
[quote]Postaram sie o jak najwiekszy porzadek w tym dziale[/quote]ale tu nie chodzi tylko o porzadek ale tez o wiedze widze ze juz nie jestes modem widocznie nie masz za duzo wiedzy
ale choc przez chwile poczuł władze... :mrgreen:
jeszcze przyjdzie pora na niego :mrgreen:
na wakacje pewie duzo osob wyjedzie np ja i bede musial pewnie zrezygnowac z moda ale jeszcze to nie jest pewne