-
[QUOTE=FIT-anula;500685]nie wiem jak bedziesz wygladac ale nie martw sie na pewno nie tak :)
[ATTACH=CONFIG]8745[/ATTACH]
powiedz ze sie choc troche usmiechnelas? :D:D[/QUOTE]
hehe głupek :* <3 usmiałam się :smile: No wiesz nie jest tak daleko, wystarczy przez 2 tygodnie nie poćwiczyć i pojeść czego dusza pragnie i będzie nawet lepiej :smile:
-
ciesze sie ze poprawilam humor ;p
mam wiecej takich rozweselaczy :D
-
-
armatka,, dobre...
panie to czołg wielki jakiś ;p
-
Dziś było trochę plecków + triceps w przerwach między seriami na plecy - walka o szerokość trwa dalej (2x w tygodniu są robionę , 1 raz ciężki na dużych obciążeniach, 1 raz gingantserię) z dziś 3 raz tylko 2 ćwiczonka typowo na szerokość, bo jeden mądral powiedział że można spróbować tak robić -testuje :smile:
No i głowny trening - barunie 4 ćwiczonka na 4 serię, drop setami. Filmik będzie jak wrócę z marszu swojego codziennego :smile:
No i taka sprawa..nie myślałam że kiedykolwiek to powiem ale w cale nie zazdroszczę już osobom na masie - facetom, którzy muszą jeść chore ilości jedzonka na siłe zapychając się :smile:
Po zmianie dietki , tzn po rozłożeniu makroskładników w inny sposób, non stop się czuje mega zapchana, w ogóle nie odczułam głodu między posiłkami. Jak bym miała jeść tylko kiedy zaczynam się robić rzeczywiście głodna lub słabo się czuć jak wcześniej, to bym zjadała maks 3 posiłki. Budze się najedzona, kładę się najedzona , dziwne uczucie nie mieć bólu głowy, uczucia że zaraz zemdleje i okropnego uczucia głodu pomiędzy posiłkami hehehe :smile:
-
Człowiek masa :smile:
[video=youtube;opSeNTVvU7Y]https://www.youtube.com/watch?v=opSeNTVvU7Y&feature=youtube_gdata[/video]
-
1 załącznik(i)
Dziś znowu ten lepszy dzień kiedy z jakichś przyczyn trzymam trochę mniej wody, chciałabym wiedzieć od czego to zależy.. :( Sweet focia plecków w pracowniczej windzie hehe, wody trochę zeszło od razu talia węższa, najważniejsze że pupa i plecki na miejscu, niech rośnie szerokość jejejejejeje. Niby nie pije i nie ćpam a ręcę zawsze się trzesą więc sorry za jakośc :smile:
[ATTACH=CONFIG]8760[/ATTACH]
-
1 załącznik(i)
Zapomniałam że dziś święto , warszawa martwa i pusta, przylazłam na siłke, a ona closed :( Miały być plecki ale.. polazłam z powrotem do domciu wyciągać swoje skomne hantelki głeboko z szafy, śmieszne obciążenie ale wymęczyłam porządnie te grupy mięśniowe którym mniej czasu poświęcam na siłce.
[ATTACH=CONFIG]8761[/ATTACH]
[B]Klata:[/B]
[B]Seria łączona:[/B] Pompki w oparciu o hantle 20x + rozpiętki [B]4 serię[/B]
[B]Ticeps:[/B]
[B]Seria łączona: [/B]Pompki na ticeps z nogami na łóżku, rękoma na krzeszle i ketlem na biodrach hehehe :smile: + prostowanie rąk z hantlami w pochyleniu tułowia [B]4 serię[/B]
[B]Biceps:[/B]
1. [B]Seria łączona: [/B]Uginanie hantli z rotacją + uginanie hantli uchwytem młotkowym [B]4 serię[/B]
2. Uginanie ketla 1-rącz na przemian [B]4 serię[/B]
moja ullana rączka :smile:
[video=youtube;j_OhxmRgPb8]https://www.youtube.com/watch?v=j_OhxmRgPb8[/video]
[B]
Brzusio:[/B]
1. [B]Seria łączona:[/B] Scyzoryki z krzesła (nie licze powtórzeń, robię po prostu bardzo technicznie, aż bardzo zapieczy i już nie mogę wykonać żadnego powtórzenia)+ uginanie tułowia leżać na podłodzę z nogami 90 stopni [B]6 serii[/B]
Na koniec 15 minut interwałow na skakance, 30sec pracy/30sec wolniej - odpoczynek
-
[QUOTE=FIT-anula;500691]ciesze sie ze poprawilam humor ;p
mam wiecej takich rozweselaczy :D[/QUOTE]
To teraz rozweselacz dla ciebie , kochana prosiłaś filmik z pozowaniem więc masz , pośmiej się trochę :) Dopiero zaczynałam trenować pozowanko na miesiąc przed startem, za minki sorry - miałam jeszcze wtedy aparat na żabkach hehe
[video=youtube;AWU0JgsVR_c]https://www.youtube.com/watch?v=AWU0JgsVR_c&list=UUTTBeezL3_3IEH5e1npZiKw&index=1[/video]
[video=youtube;h7LATLOc3hA]https://www.youtube.com/watch?v=h7LATLOc3hA&list=UUTTBeezL3_3IEH5e1npZiKw&index=2[/video]
Chudzina taka.. a ryczałam wtedy że jestem gruba i nie wyrobie się do zawodów i się wstydziłam brzucha heh... Chciałabym znowu być taką "grubą" co prawda, jednak więcej mięska się przyda hehe
-