-
Musze przyznac racjełysemu. Zeby ogarna. Wszystko do zawodow niestety hajsu trzeba miec duzo wiecej niz na tradycyjnej masowie na plaze. Tym bardziej ze im dalej sie w to brnie tym bardIej szkoda jest zaprzestac. Roki zycze Ci jak najlepiej bo robisz dobra robote ale 90kg przy Twoim wzroscie w rok czasu z formą na pierwszą trojke jest nie osiagalne. Chyba ze cale forum zrzuci Ci sie na przygotowania a Ty nie bedziesz nic innego robil tylko sie przygotowywal.
-
Zeby wyjsc i miec pudlo to fakt. Potrzeba duzo siana. Rocky gen masz na pewno. Jedna z lepszych sylwetek forum. Ale bez pracy (dobrze platnej) nie poszalejesz na mp. Chyba ze chcesz wyjsc zeby sie obyc z przygotowaniami wyjsciem na scene itp... Gen jest. Samozaparcie jest. Brakuje najbardziej pitrzebnego ogniwa...$$$$$$$
-
witam co u mnie no hujowo trochę nie trenuje już jakies 2tygodnie, może trochę mniej,
pierw chorowałem a teraz musze nadganiać to czego nie zalatwilem w tamtym czasie,l4, kompleks badan psychotechnicznych do pracy książeczki rozne, legitymacje do szkoły no i robota na popołudnie także jakies 2tygodnie jestem przymusowo bez treningu ale oczywiście sterydy i diete ciagle trzymam żeby straty w sylwetce były jak najmniejsze ,nie przekraczam więcej niż 200wegli, dziennie ida mi 3wory białego ryzu, tłuszcz wyjebany do zera, zamiast jaj dalem porcje 300kury także jest 1300kury ed, także kalorie mam bardzo nisko, ale im dluzej nie cwicze tym czuje się gorzej, niema tego nabicia i człowiek czuje się jak gowno, ale jak tylko wszysko ogarne wracam spowrotem na salke szczególnie ze wyczekuje na nowe prezenty od mojego mikołaja pozdro i trenujcie tam tez nie opierdajalcie się bo pacze na was falen skurwysynu zwątpiłem już w ciebie a widze zacyznasz wygladac coraz lepiej ale na mnie tez przyjdzie kolej
[Img]http://s21.postimg.org/ry30ig2cn/webcam_toy_foto8.jpg[/img]
tutaj jeszcze foteczka , mysle ze nie jest zle, ale jak tylko sytuacja mi się uspokoji ogarne wyszstko i zarobię trochę hajsu to przyzekam tak dopierdole do pieca ze mnie rozniesie tylko dajcie mi trochę czasu a tymczasem lece na zmiane i pozdrawiam wszystkich zapaleńców
-
Nie jedź za dużo mięsa bo się nie będziesz mógł wysrac jak twierdza niektórzy.
-
Rocky jak i tak wpierdalasz tyle miesa to moze bys sie pokusił o paleodiete? odpowiednia do Twojego obecnego rytmu dnia.
-
falen jem tak od tygodnia i i niemam z tym problemów, mysle to kwestia ilości warzyw i wypitej wody mineralnej w ciągu dnia, pomidory i ogurki ida na kilogramy
nie slyszalem co to ta paleodieta, raczej rozwazalem jakiś if/lg , mój rytm dnia preferuje 3-4 bardzo konkretne posiłki wiec jakiś lg bylby jak ulał
z takich newsow jeszcze to przed choroba hantle 44kg poszly na bareczki,7powt, dla mnie mega bo jakiś rok temu ledwo co to bralem na skosy na klate,
-
ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.
albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p
-
Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.
Ps. Co do sterowania yo mnie słuchaj.
A takie pierdolenie że tren ma być ciemny wsadź tym co tak twierdzą w dupsko
-
[QUOTE=fallenursus;471970]Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.
[/QUOTE]
Od kiedy zmieniłes podejscie?
-
[QUOTE=fallenursus;471970]Stachu jedz jak jesz. Słuchaj ciała, sraj na resztę.[/QUOTE]
no tak tylko czy zdrowe jest wciąganie 100gr bialka na raz? nie bezdie problemów z wchjlonieciem takich ilosci? bo często mi się tak zdarza
[QUOTE=kfc;471969]ej kurcze, widziałam Cię gdzieś chyba.
albo wygladasz jak prawie każdy-usmiechnieto-sympatyczno-prawie-łysy-młody-koks.
;p[/QUOTE]
ja zawsze jestem sympatyczny az za bardzo dlatego rozpoczelem suplementacje hormonami żeby nabrać trochę pazurów