Łoooooo dawno mnie tu nie bylo
rosniesz chlopie !! :D:D
Printable View
Łoooooo dawno mnie tu nie bylo
rosniesz chlopie !! :D:D
Świetna robota rocky. Czasami piszesz głupoty, ale wygląd zaje ;)
Ten wygląd można bylo z głową i palcem w dupie.
Takie cos jak mostek w tym wieku nie powinno istnieć w jego slowniku wogóle
ktoś mi podsunal fajny pomysl z mp za rok, mysle czy by se nie startnąć, w czyms do 90kg, było by trochę do nadbudowania, trochę do podcięcia, niby jest czas, ale wszystko zależy od $$
polecam na lydki trening nastepujacy-1 seria wspiec stojac 100powt robiona 3-4x w tyg u mnie naprawde widac po miesiacu roznice niz jak nie przekraczakem 30 powt i mimo ze uzywalem dodatkowych kg. a tu juz przy 60.powtorzeniu u mnie zaczyna sie ogien a ostatnie 40.to jest katorga polecam
[QUOTE=.rocky;470400]zależy od $$[/QUOTE]
Całe przygotowania jeśli planujesz naprawdę dobrze wyjść ~20 000 a ostatnich miesiąc najwięcej.
Good luck.
Fal rozpisz przybliżony hajs wydany osobno na dietę,suple,koksy + czas przez jaki trzeba sie przygotowywać żeby wyjść 'dobrze'.
Teraz rozpisz to samo w tym czasie - dieta,suple,koksy zakładając, że nie robi formy na zawody tylko ciśnie dalej tak jak teraz.
Jaka jest różnica tych kwot? Ide o zakład, że wbrew pozorom nie tak straszna, a już na pewno mniej odrzuca niż rzucone z kosmosu 20 kafli
Ludzie czasem muszą kredyt brać żeby te kilka tys tej roznicy pokryc, ale nie sadze zeby to pieniadze byly najwiekszym problemem przez ktory ludzie nie startuja, wiec nie wiem z jakiej czapy przesadnie ucinasz rockowi perspektywy. jak sie ogarnie, rozplanuje i zacznie juz teraz zbierac budzet to da rade, najgorzej jest z innym zasobem ; czasem.. no ale to juz kwestia jak bardzo sie chce tego
zebym się wyrobil w miare okazale do tego października 2014 musiałbym od teraz zacząć koksować az do końca bez przerwy albo z małymi przerwami, teraz slabo bilem bo slabo z kasa było a i tak lacznie to z 3-4tys na to wydalem wiec jeśli zaraz nie znajde jakiejś stałej roboty niemam o czym myslec
Oskar wiesz ze Cie lubię ale wystarczy spytać przemka czy wojtka czy innych :)
Uważasz np ze ten milion $ który przeznaczyli na pulę wygranych na ostatnim O, to tylko pito żeby Heath zgarnął jak najwięcej? Nie chce porównywać bo między naszymi kontynentami nie ma sensu. Ludzie którzy chcą cos osiągnąć wychodzą na scenę żeby sie pokazać z jak najlepszej strony w tym półświatku. To jest inwestycja w siebie wiazaca najwiecej rozczarowań. Dlatego tak mało ludzi znasz po nazwisku. Tylko odwazni jak w każdym innym biznesie potrafią z tym żyć.
Typek ode mnie z silki, który jest niepełnosprawny dość fajnie się wysuszyl żyjąc z zasiłku 450zl + wiadomo pomoc od innych ma. Pewnie czesc kojarzy blinga, nonstoo watrobki, serduszka drobiowe.
Na dietę i tak mięsie cznie kasa idzie, i wcale nie trzeba jeść kosmicznych ilości białka żeby zbudować dobre mięso.
Ogarnij robotę żeby mieć stały dopływ gotówki i jazda.