[QUOTE=Micek185;469455]jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo [B]kalinistyke[/B] zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.[/QUOTE]
kalistenike
Printable View
[QUOTE=Micek185;469455]jak w sylwetce chce zostać na tym samym poziomie to ciągnij teraz wytrzymałość albo [B]kalinistyke[/B] zajeebista opcja, dla kogoś kto nie trenuje jak typowy kulturysta.[/QUOTE]
kalistenike
już wcześniej myslalem żeby tego skosztować, tylko szukam teraz fajnego placu zabaw z rurami w miescie zbey tam się bujac
dzis poszlo 30jajek, być może przesadzilem ale kuwa nigdzie kury nie było jakas plaga wszędzie promocje i po południu już puste lodówki, węgli mało bo wkoncu 160tluszczy i trochę ciężko się czuje
to musiały być eski albo mki, skoro 160gT
Ale swoja drogą ładnie jesteś jebnięty , 30 jajek :D
ale forma jest wiec mozesz nawet kupic specialna patelnie i robic na sniadanie jajecznice z 2 palet, chulaj dusza piekła nie ma #yolo
normalnie jest tylko z rana jajecznica z 8sztuk L, smazona na 2raty, ale dziś niemiałem wyjścia niemając ani grama miesa, wiem ze nic by się nie stało jak by 1dzien popuscil z dieta ale paranoja na tym punkcie jest silnijsza
wl 145kg x4+1 z pomocą
zaskakuje mnie to mono bo wszędzie ciężary na plus, może dlatego tak kleplo bo w ciągu 4lat siłowni biore je po raz pierwszy bo zawsze myslalem ze to gowno
francuzik 60kg 6powt
[IMG]http://s8.postimg.org/l98iozx7p/2013_08_31_01_17_23.jpg[/IMG]
plany na najbliższy czas to jakos niebawem w październiku rusze z trenem na kilka tygodni żeby się szybko i sprawnie dociąć, a potem masa jak najczystrza do końca wiosny albo dluzej, zestaw klasyczne trio deka test i jakies tablety
Nie wiedz wr wszystko co czytasz w internecie Stachu :)
Dobra robota!
no elegancko :)
Ciśniesz! :)
Jaka waga teraz?
ciagle ta sama, 100kg, co pare dni robie treningi ala krosfitowe także przy tej wadze mysle sprawność mam dobra, wykonuje wysokie wyskoki na metrowego boxa z obciążeniem, i wiele roznych fajnych rzeczy, na mc 180x4, klatka 140x4 tzn bez zmian, a i zaczynam robic mc od niedawna tylko w pasie, to samo siady, widze po talii ze robi się powoli za szeroka, może wlasnie dlatego ze nigdy nei uzywalem pasa, i mi się to średnio podoba