-
[url]http://www.bcaa.pl/peak/x_pump_fusion_1400g_3179.html[/url]
TESTOWAŁ KTOŚ- interesują mnie wasze odczucia i opinie na temat tego suplementu . :) ogólnie jak oceniacie firmę peak, bo niby producent może pisać na etykiecie a jest inaczej... Wolę się upewnić. ;D
-
w Carbonox z Olimpu jest L-arginina. Carbo biorę jakieś 30 min po tren, ale nasunęła mi się myśl, aby jedna porcję brać przed tren a drugą 30 min po. Powodem jest zwiększenie produkcji tlenku azotu, co pociaga za sobą lepsze ukrwienie itd... co sądzicie?
-
sadze ze powinienes zalozyc relacje i testowac te pomysly co masz co chwila i je opisywac.
-
Czyli aż tak będzie wyczuwalne carbo 30min. przed treningiem ? :P i po tej 300mg argininy aż taka pompa idzie ? :)
Nie czytaj aż tak dokładnie tych etykietek :P
-
witam:)
co sądzicie o białku alphamale masix protein? cena - 91zł 2,550g ( w skłądnie białko wpc i spi )
-
[QUOTE=Gangsta Latino;455103]w Carbonox z Olimpu jest L-arginina. Carbo biorę jakieś 30 min po tren, ale nasunęła mi się myśl, aby jedna porcję brać przed tren a drugą 30 min po. Powodem jest zwiększenie produkcji tlenku azotu, co pociaga za sobą lepsze ukrwienie itd... co sądzicie?[/QUOTE]
no tak możesz to dodać do kreatyny i bcaa przed treningiem+ jakieś 6 g aakg po treningu ten sam zestaw
-
[QUOTE=neoxiu;456046]witam:)
co sądzicie o białku alphamale masix protein? cena - 91zł 2,550g ( w skłądnie białko wpc i spi )[/QUOTE]
ja mam bcaa z tej firmy :) bardziej bym ci polecił izolat białka Peak dokładasz 50zł i masz 2 kg zajebistego białka skład jest mocny :)
-
Kiedy bierzecie białko w prochu przy dobrej diecie, zalozmy bez wiekszych brakow. Po treningu, w ciagu dnia jakos, do snu ?
-
ja biorę poł godziny po sniadaniu (serwatka), potem bezpośrednio po treningu (izolat) i ostatnia dawka pół godziny przed snem(kazeina)
-
po treningu. A w DNT obojętnie kiedy
-
[QUOTE=Bull2;456123]Kiedy bierzecie białko w prochu przy dobrej diecie, zalozmy bez wiekszych brakow. Po treningu, w ciagu dnia jakos, do snu ?[/QUOTE]
jak bez wiekszych brakow to po co odzywka?
-
Wlasnie zeby bylo wszystko cacy. Nie wiem kiedy jest najbardziej skuteczne doładowanie sie bialkiem. Po treningu gainerka pijam, a na kolacje czyt. posilek do snu zawsze mam twarog albo tune
-
wtedy kiedy masz braki czyli posilek w ktorym nie dostarczasz bialka wtedy jest najkorzystniej.
-
ja pije po treningu, rano ewentualnie kiedy nie dam rady zjeść pełnego posiłku
-
Arginine ładowac caly tydzien, tylko w dni treningowe, a moze odpuszczac branie ari np. w dni nóg ?
-
[QUOTE=Bull2;456256]Arginine ładowac caly tydzien, tylko w dni treningowe, a moze odpuszczac branie ari np. w dni nóg ?[/QUOTE]
osobiście nie widzę wielkiego sensu w suplementacji w inne dni niż treningowe
-
jw. najlepiej brać w dni treningowe, chociaż niektórzy jedzą w nie treningowe argumentując regeneracją
-
czy kreatyna jest antykatabolikiem?
-
-
[QUOTE=slim shady;456281]jw. najlepiej brać w dni treningowe, chociaż niektórzy jedzą w nie treningowe argumentując regeneracją[/QUOTE]
dziala rowniez na palkinsona :)30-20min przed dwie lyzeczki.
-
[QUOTE=slim shady;456281]jw. najlepiej brać w dni treningowe, chociaż niektórzy jedzą w nie treningowe argumentując regeneracją[/QUOTE]
dziala rowniez na palkinsona :)30-20min przed dwie lyzeczki.
-
Sprawa następująca:
Do wyboru jest TYLKO białko lub gainer. Którą odżywkę i dlaczego byście wybrali do stosowania bezpośrednio po treningu?
-
białko
bo z weglami musze uważać
-
białko. A jak nie to zamiast gainera jakis dobry bulk.
-
Witam,
chciałbym prosić Was o porade jakie odżywy w moim wieku stosować .Mam 40 dychy na karku i i ćwicze 3 lata z małymi przerwami .Nie biore nic innego tylko białko z Olimpa pół godziny przed snem w każdy dzień.Coś chciałbym dodać do tego białka,co radzicie i jak brać ,dzięki z góry za pomoc,pozdrawiam.
-
jakie białko bierzesz przed snem konkretnie?
- jak masz dopracowany w miarę jadłospis to później możesz dorzucić jakąś kreatynę, beta alaninę i działać :)
- o prozdrowotnych nie wspominam (jakieś witaminki, tran/omegi)
- jak będziesz się chciał "pobawić" i sprawdzić co to jest warte to boostera prostego , czy solo DAA dać
możliwości jest wiele :)
-
a brałeś już kiedyś jakieś suple? czy tylko te białko z olimpu?
-
Co do białka to Ci konkretnie nie powiem bo zawsze przesypuje je do "swojej" puszki a te miękkie opakowanie wyrzucam,co do drugiego pytanka to brałem kiedyś kreatyne ale to dawne dzieje.
-
wypadałoby wiedzieć czy to WPC/WPI może kazeina, albumina .. cokolwiek ;) - ale jak wolisz
-
no właśnie, trzeba wiedziec co sie bierze :) białko czy gainer bierze się zazwyczaj wg własnego uznania w celu uzupełnienia diety.
Co do innych supli to wypadałoby określić również cel treningu, najprosciej - masa czy rzeźba (redukcja) i pod tym kątem dobierać suple.
Ale raczej chodzi o masę, także mozesz pomyśleć na początek nad jakąs kreatyną i aminokwasami.
Supli jest pełno, także musisz bardziej sprecyzować co i jak.
-
manius kiedy ostatnio robilismy badania hormonow?
-
Badania hormonów, po co? nabijasz się ze mnie?bo nie kumam.
-
nie, poorostu uwazam ze kazdy facet po 30stce powinien badac ci roku hormony
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?27458-Czy-mam-niski-poziom-tescia[/url]
-
niedlugo konczę jesc jabłczan z treca. trwało ponad 2 miechy. codziennie brałem 5g na czczo, 5g przed tren i 5g po tren.
do tego zjadlem 2 puszki daa activlab (codziennie 4 tabletki) - musialem sprawdzic czy dziala, jednak stwierdzam, ze nie :)
do tego białko, amino, zma, omega, wit, zen szen itd.
1. robić jakąs przerwe od krety, czy kupic cos następnego i jechac dalej?
2. cos ciekawego polecacie? tym razem myslałem o:
[url]http://www.bcaa.pl/pharma_freak/test_freak_120_kaps_2204.html[/url]
+
muscle pharm creatine (widze ze w sklepie nie ma)
-
ja bym zrobił przerwę, możesz wszamać bez kreatynowego white flood
-
a ile zrobić tej przerwy?
-
[QUOTE=yaro09;459289]niedlugo konczę jesc jabłczan z treca. trwało ponad 2 miechy. codziennie brałem 5g na czczo, 5g przed tren i 5g po tren.
do tego zjadlem 2 puszki daa activlab (codziennie 4 tabletki) - musialem sprawdzic czy dziala, jednak stwierdzam, ze nie :)
do tego białko, amino, zma, omega, wit, zen szen itd.
1. robić jakąs przerwe od krety, czy kupic cos następnego i jechac dalej?
2. cos ciekawego polecacie? tym razem myslałem o:
[URL]http://www.bcaa.pl/pharma_freak/test_freak_120_kaps_2204.html[/URL]
+
muscle pharm creatine (widze ze w sklepie nie ma)[/QUOTE]
zrób przerwę od kreatyny przynajmniej 4 tygodnie :) - to nie długa przerwa wiec chyba z samą kofeiną przeżyjesz ;) - ewentualnie WF czy Stano Fusion z HiTeca jest ok
na kolejny cykl może pojedyncze AAKG + BA + kreta, a suple na libido/testo to trochę zbędny IMO wydatek :)
-
no tez tak mysle, zrobię 3-4 tyg przerwy od krety.
i pozniej wjedzie bcaa + aakg + kreta + moze cos na wzrost tescia dorzuce, bo juz dawno mialem spróbowac tego test freaka. t-100 brałem i działało nawet spoko, dlatego przy tym test freak efekt powinien byc jeszcze lepszy :)
BA nie wiem czy brac, brałem 2 razy i nie zauwazylem zadnego dzialania.
white flood i akkg oplaca się brac? nigdy nie brałem, wiec nie wiem..
-
yaro - też brałem tego t-100 z pierwszych partii Olimpu, jakoś nie czułem różnicy - piszesz o działaniu, czy chodzi Ci o odczucia czy zrobiłeś badania poziomu testa może ? [czysta ciekawość]
co do WF może być Ci za mało pomperów ale w razei czego dowalisz AAKG solo, a czy się opłaca - IMO dobry suplement, ale nie jest niezbędny ;) jak zwykle
-
chodzi o działanie, troszkę jakby więcej masy złapałem i ogólnie lepsze samopoczucie.
WF trochę drogie, juz predzej chya aakg kupię. tyle ze zawsze przed i po treningu walę krete+bcaa. to jezscze do tego dorzucac aakg?