-
Racja, bo wielu, którzy dopiero zaczynają przygodę z suplami, myślą, że od samego WPC im zaczną mięśnie rosnąć. Suplementy są po to, aby nie trzeba było się przejadać do granic możliwości; uzupełniają dietę, ale bez niej nic nie znaczą. Dlatego dzisiaj polecam wołowinkę z kaszą gryczaną w sosie :grin: Pozdro
-
A ja mam tradycyjnie ryż z cyckami;p.Tak w ogóle to po ostatnim cyklu obiecałem sobie że nie kupie już wiecej białka,a wszystko bede czerpał w miare możliwości z naturalnych produktów;p
-
A może sęk w tym że już nieźle przymasowałeś, [b]Litwin[/b], i po WPC nie ma juz u Ciebie zauwazalnych efektów?
-
Też tak może byc!Chociaz nie wiem czy przy 168cm 75 kg wagi to dużo?.W gallery są moje foty,wiec sam możesz ocenic czy przymasowałem;p
-
Oki dzieki za odpowiedz. Ja wiem ze trzeba odrzywki laczyc i dla tego kupilem sobie dzisiaj kreatynke i tauryne no i planuje jeszcze to bialeczko z ostrawi i na trazie styknie jak mi sie kreatyna skonczy z tauryna to sobie glutaminke kupie. Bral bym wiecej odrzywek i lepszych ale niestety kasy mi nie starczy :cry: jeszcze nie pracuje ( biedny student zemnie :grin: ) pozdrawiam
-
Nie można miec wszystkiego od razu;p.Powodzenia życze.
-
Witam mam pytanie biore obecnie kreatyne w proszku 300g Scitec Nutrition i Tauryne olimpu 100 kap. Chcialem sie spytac o dawkowanie bo ja biore przez pierwsze 10 dni po 15 g bez wzgledu czy cwicze czy nie podzielone na 3 porcje ( rano naczczo , popoludniu i przed snem a jak cwicze to rano naczczo przed i po treningu i do kazdej porcji biore jedna kap Tauryny) a po 10 dniach planuje brac po 5g dziennie kreatyny tylko niewiem ile brac tauryny i kiedy ?? Mam jeszcze jedno pytanie Planuje kupic 2400g bialka z ostrawi ale zastanawiam sie czy nie dokupic jeszcze do tego carbo z 2 kg i wymieszac zeby bylo 50:50 bo podobno takie odrzywki sa najlepasze na czesta mase miesniowa ?? Co mi radzicie ?? dokupowac karbo czy na samym bialku jechac ?? aha i jak je dawkowac ?? Pozdrawiam :grin:
-
-
[b]pey[/b], jeśli możesz nie pisz dużymi literami :!:
-
ostatnio probowalem ostrowi waniliowej i jesli kogos to interesuje to jest ona napewno lepsza w smaku niz owoce lesne :)