w niektorych cwiczeniach tzn jakich? to ze sciaganie wasko juz wiem,bede robic
Printable View
w niektorych cwiczeniach tzn jakich? to ze sciaganie wasko juz wiem,bede robic
a wiosłowanie sztang± i mc to gdzie?
no sztange zastapilem hantlem,a mc robie w osobny dzien,akurat jutro 6-7 serii wale po ok 5powt,ze wzgl na bardzo slabi silowo i masowo dol i srodek
pisalem wczesniej
wyci±g w±sko poziomo
dobrym cwiczeniem na dolny odcinek pleców jest T-bar sztang± wiesz pewnie jak zrobić,tak jak na pechowym filmiku Flutebox'a.
taki zestaw który ci podałem wczesniej jest najbardziej optymalny
i nie rób nigdy kurwa pleców dwa razy w tyg!!! jak masz robic mc na osobnym n treningu to w ogóle go nie rób!plecy raz w tyg nie kombinuj.
ale odstep pomeidzy nimi to kilka dni jak niewiecej,wiec mysle ze jest ok,a nawet zanotowalem juz lekki wzrost sily w mc,w ostatnich seriach przekraczam stówe :))
t-bar wiem,spox zaczne robic,czyli sciaganie szeroko wywalic?bo beda juz 4cwiczenia a to nie zaduzo?
no raczej takiego T-bara nie próbuj jak ja bo może to się zakończyć uszkodzeniem krocza...
Rocky chociaż ty mnie nie rozwalaj zerknij na poprzedni± strone...
mozesz dać t-bar w zamianke za wiosło jak chcesz
wiosłowanie hantlem to nie to samo co sztang±..
ale w moim przypadku lepiej wyczuwam najszerszego hantlem,rolley winklar pisal w ostatnim md o zaletach tej wersji,ale oczywiscie bede co jakis czas zmieniac hantla na sztange
micek,ten mc osobno polecil mi falen,mowil ze sam tak robil gdy chcial znaczoca zwiekszys osiagi prostownikow
acha panowie,jest awaria drobna,przez najblizszy miesiac-moze dwa,bede sie musial ograniczyc do 0.5kg miesa dziennie,ze wzgledow finansowych,czyli mysle tak 2 posilki z miesem,reszta beda musialy byc jakies jajka i twarogi,dobuduje cos na takiej diecie czy nici?