przy takim dziadostwie to im się nie dziwie szczerze mówiąc, żadnych perspektyw...
Printable View
przy takim dziadostwie to im się nie dziwie szczerze mówiąc, żadnych perspektyw...
ja tego nie rozumiem jak mogliśmy być potęgą za czasów Lato etc a teraz tak słabo grać :(
bo świat idzie do przodu a my się cofamy jeśli chodzi o organizację, zaplecze, system szkolenia itd.
Ci co kupili bilety i zasiedli na trybunach są idiotami. Nie dość, że się tam znaleźli to krzyczeli jeszcze je..ć PZPN...to po co kupowaliście bilety jak je...cie PZPN? Daliście im kasę i nie macie do nich szacunku? Debile z was (przepraszam ale taka jest prawda). Jeśli tak nie lubicie PZPN-u to trzeba było zostać w domu, a nie krzyczycie jeszcze Smuda czyni cuda. Ok, a nie pomyśleliście dzięki jakiej inicjatywie został on trenerem reprezentacji? Przypomnę Wam: dzięki akcji pusty stadion w Chorzowie. Nie rozumiecie, że możemy załatwić w ten sposób jeszcze kilka innych rzeczy? Pozdrawiam wszystkich mądrych i prawdziwych kibiców polskiej piłki.
I oczywiście poza tym gratuluję piłkarzom zwycięstwa:) Calkiem dobry mecz. Brawo!
też się zdziwiłem że tyle ludzi przyszło, to był błąd
Jak myślicie na kogo postawi Smuda w bramce na Euro 2012 ? Teraz jeszcze nie wiadomo w jakiej kto będzie formie, ale zawsze można kogoś obstawić. Może Boruc wróci do gry. Ja nie przepadam za Kuszczakiem, chociaż ostatnio miał 2 dobre mecze w Manchesterze.
Kuszczak Fabiański i Szczęsny.
kurna widziałem jakie gole wpuścił Fabiański w ostatnim ich meczu Pucharu Anglii chyba, jakie dno, normalnie jak by ktoś z pola stał w bramce, 3 gole mu władowali, w ogóle go wyprzedzali, nawet piłki nie dotknął, takie gafy przy tych bramkach tragedia, ja go nie widzę w naszej reprezentacji na euro, bo gościu po prostu nie ma talentu niech kebaby sprzedaje w budce u turka
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uCkEvnbidlY&feature=related[/url]
Czy ja wiem,oni wogole nie byli kryci,wkraczali na teren bramkarza jak chcieli.
No ale on też się nie popisał jakimś wyjściem, albo lepszym ustawieniem. W jednej akcji chciał łapać gałę a tu gościu go ubiegł i łeb wsadził. Podobno dostał niskie noty za ten mecz. Ogólnie wyglądał na bezradnego w tym meczu. Obrona mu nie pomagała to fakt ;O