[QUOTE=MAXIMUS 2;461746] a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie [/QUOTE]
No fakt , utrzymać nie możesz
Printable View
[QUOTE=MAXIMUS 2;461746] a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie [/QUOTE]
No fakt , utrzymać nie możesz
fote hcg wstaw skoro juz zaczeles. nie radze bez bo po 19nor mozesz byc bezplodny. tak jak bylo pisane czy znowu po swojemu?
[HTML][/HTML]na dniach cos skoluje. to nie czekac az sie podkurcza tylko caly czas od poczatku
od samego początku strzał z oleju
i od razu z hcg ... ja tak jak sok e2d i hcg e2d 250iu
[QUOTE=fallenursus;461739]a to ty mjie dupe trujesz na gg...
:)[/QUOTE]
że niby ja ????
hahaha ja od ponad 8 miesiecy nie używam i nie mam gg
chodzilo mi o daniel2'sa :)
140 na wl zaliczone , ledwo [dtx nie estes tu najsilnijszy
teraz codzien interwal 30min na schodach (lekkie zbieganie w dol, -wysilkowe wchodzenie pod gore), chyba se kupie tentnomierz zeby znac swoje tempo i nie przesadzac
, oliwe calkiem wyjebalem( z dnia na dzien prkatycznie sciolem 500kcal i dobrze sie czuje), tluszcz jedynie z jajek ale jest ich 10ed, wiec i tak wychodzi tl ~1 na kgms, wegle ok 250gr [tyle mi wystarcza zeby trzymac pełność i czuc sie dobrze, bialko ok 260-80 w zaleznosci od dnia
teraz redu na samym testo w sumie dobrze chyba bo zbyt wysoki bf na tren marnowal by sie potencjal zejde z dobre 8kg w dol wtedy wejde na to ze mi wytnie pajeczyne na klatce
z tego co zauywazlem do teraz to bary przybieraja powoli kulisty ksztalt i glowa misie robi mniejsza tzn widocznie shodzi woda ,lekko policzki mi bardziej odstaja,z brzucha plecow nog narazie nic, z nich chyba bedzie ciezko bo tam mam takie zaległe zapasy co nie byly ruszane od dlugich lat
[IMG]http://s24.postimg.org/gp7x2zchx/76756677.jpg[/IMG]
Jest bardzo dobrze a to dopiero początek. Czekam na efekt końcowy bo wiem ze będzie moc :)
pokaż plecy, bo ja tu nie widzę najszerszych grzbietu, a lubię :pp
zmiezylem sie dzis ta waga miezaca wszystko, zdebialem tam jak wyszlo ze przytylem 3kg tluszczu i tyle samo stracilem miesa, to jest kuzwa niemozliwe jak w lustrze widze drobne zmiany na plus, sila mi nie spada a delikatnie w gore,niewiem albo to wsyzstko to moja wyobraznia i jestem gleboko w dupie, miezylem sie po treningu, moze to mialo jakis wplyw niewiem jakies zawachania elektrolitow i waga zwariowala tylko na to moge liczyc bo inaczej nie umie tego wytlumaczyc, korzysta ktos z wag mierzacych sklad ciala Tanita?? jak u was wyuchodzi z realnoscia wynikow?