Nie ma co sie pierdolić w tańcu. Jestem za !
Printable View
Nie ma co sie pierdolić w tańcu. Jestem za !
rocky ta syste to bym wypierdolił do kosza lepiej czuje enan w dawce 600mg niz ta suste jak brałem 1g ...
moze cos poprawili ale i tak mixy testo to dla mnie śmietnik ....
reszta fajna zdawaj relacje co chila jak na ace sie kręci :D
Moje ulubione suplementy :) prop + tren ace :) idziesz po bandzie roky trzymam kciuki za dobra redu te soczki dadzą rade prop działa ok bez bolesny trenu PMP ace nie biłem.
Ps Pumbas na towar przyjdzie czas czym później zaczniecie tym lepiej najpierw trzeba wycisnąć matkę naturę jak jej możliwości się skończą wtedy można myśleć dalej
[QUOTE=MAXIMUS 2;461734]prop działa ok bez bolesny[/QUOTE]
No to chyba tylko mnie on napie&*^%$la jak sam sku*$%^syn.
prop i tren ace hmmm każdy kusi ...
tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???
a to ty mjie dupe trujesz na gg...
:)
[QUOTE=piuras86;461738]prop i tren ace hmmm każdy kusi ...
tylko czy opłaca się brac tren ace koło lipca sierpnia ???[/QUOTE]
Piurku tren latem to nie porozumienie przynajmniej dla mnie :) dobry suplement ale na chłodne ranki i wieczory :)
o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty
nie patrz na kolor. to tylko wyznacznik oleju
[QUOTE=.rocky;461743]o propy sie nie boje przewaznie klepia najgozej z trenami bywaja grubo pozanizane a czasami woogle nie dzialaja, i kolor mnie niepokoji, mocny acet zawsze chyba jest ciemny taki niemal ze brazowy a ten jest prawie takiej samej barwy jak prop moze troszeczke bardziej zolty[/QUOTE]
Kolor kolego nie jest żadnym od znacznikiem jakości lecz cena zrobienie dobrego trenu kosztuje wiec jak coś jest za tanie to trenu za dużo tam nie ma
Nie wiem jak nowa szata PMP bo mam jeszcze z starej kolekcji i ładuje po 2cm w udo i zero bólu a fujary to utrzymać w ryzach nie idzie i libido mega dobre więc działa mega dobrze znaczy ja jestem zadowolony wiem ze są przeciwnicy PMP ale testo jest oki