-
No napisz sklad tego shakeloda bo mnie zainteresowalas pisaniem ze sklad ciekawy a tak jak piszesz ciezko przeczytac ze zdjecia tego ;)
-
[QUOTE=N3ver_quit;498654]to czekam na paczkę :P[/QUOTE]
Tylko i wyłącznie osobiście :)
-
[QUOTE=USgorn;498655]No napisz sklad tego shakeloda bo mnie zainteresowalas pisaniem ze sklad ciekawy a tak jak piszesz ciezko przeczytac ze zdjecia tego ;)[/QUOTE]
[B]Proprietary protein blend:[/B]
Whey Protein (as isolate), Pea protein, Chia - seed, Flax - seed, Quinoa -seed, Sacha inchi - seed, Amaranth - amaranthus seed.
[B]Antioxidant superfood blend:[/B]
Cacao, Coconut flower nectar, Acerola cherry, Pomegranate, Camu-camu, Bilberry, Blueberry, Goji berry, Acai, Luo Han Guo, Himalayan salt, Citrus bioflavonoids, Green tea, Grape seed, Rose hips, Cinnamon powder
[B]Proprietary adaptogen herb blend:[/B]
Maca root, Astragalus root, Ashwangandha root, Cordyceps, Maitake mushroom, reishi mushroom, Tulsi, Schisandra, Ginkgo
[B]
Proprietary pre-and probiotic, fiber and enzyme blend[/B]:
Yacon root, Pea fiber, Lactobacillus sporogenes, Amylase, Papain, Callulase, Lactase, Lipase, Protease, Bromelain, Apple pectin
[B]Phytonutrient super-greens blend:[/B]
Spirulina, Chlorella, Barley grass juice, Kamus grass juice, Moringa, Oat grass juice, Spinach, Wheat grass juice
DO tego 17 gr białka na saszetkę, 2 gr tłuszczu, i 17 gr ww z błonnika. Dla mojego organizmu skład idealny, akurat mieszanka rzeczy które potrzebuje i dużo pije w ziołach oddzielnie. Kto jeszcze niema tak zjebanego organizmu to na podtrzymanie :smile:
-
A to taki stak zdrowotny a ja myslalem ze jakas przedtreningowka hah. U mnie tu w sklepie tez takie mixy ale ni3 patrzyl3m skladu nigdy
-
-
Czyli uważasz że lepiej przykurwic grama omy niż combo kilku środków w o wiele mniejszej dawce razem i mieć taki lepszyrazem efekt?
-
Lepiej wybrac kilka skladnikow i dac w dobrych dawkach wyjdzie drozej ale efektywniej
-
^^ tak samo z dietą czy suplami. Jest kilka nowości wartych uwagi choć na polskim rynku pewno i tak się nie pokaże bo raz mało kogo będzie stać, a dwa to większość myśli jak Pika.
-
Nie rozumiem jaki jest sens zmieniannia tem z supli na saa tak jak Wy to robicie
-
Wystarczy spojrzeć na skład i widac dla kogo ten zamiennik posiłku jest robiony, rusz pacyna poprawnie.
To nie jest coś dla kogoś kto powiedzmy wyczynowo trenuje tylko dla kogoś kto stosuje zdrowy tryb życia i jest kobietą :)
A jak długo będzie trzymać sytosc takiego glodomora jak julka, dowiemy się niedługo myślę :)