-
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala
Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!
no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso
i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph
slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie
-
kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p
-
kazda firma bedzie dobra oprocz CEL'a bo z tego to juz sa same wały w usa ph zbanowane a ludzie nadal mdrola z tego biora mysla ze oryginalnyt a tu uj nie dziala,ja mam z dragon nutrition oni sa z uk, epi jak i sdrol zajebisty
-
[QUOTE=piuras86;454475]kilospprt to od cybera o ile pamietam kurwa on tam polene 2000 wali do tych kap hahahaha
ty Maxiu za to sie nie bierz,bo jeszcze urośniesz :p[/QUOTE]
Nie bój nic Piurku mówiłem że w tym wieku to już ku dołowi człowiek idzie a nie się rozrasta :)
-
Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
[B]Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce
[/B]
-
[QUOTE=piuras86;454502]Maxiu jak bym cie nie znał to bym ci uwierzył :P
a jak bedziesz juz wbijał hexa to relacje poproszę na tym gipsie ....
[B]Rocky to wszystko to w beczkach proch ściągany do pl tu robią etykiety kap itp i firmy duperele ja juz nie pamiętam pod jaką firmą kumpel to ma .... teraz u niego zamówiłem kap ... anapolon 100mg w jednej kapsułce
[/B][/QUOTE]
He he no ok teraz 2 miechy mostka i w kwietniu ogień dalej
Ps Rocky sorka za spam w twoim temacie.
Sylwetka twoja na duży plus :)
-
Rosnie jak grzyby po deszczu
-
takie pytanie,co to wogole jest trening regeneracyjny? jak powinen wyglaac i czy cos akiego powinno sie zrobic po cyklu i ogolnie dlugim czasie cwiczen na max?? bo niektozi mowia ze po cyklu trzeba zapierdalac tak samo albo nawet bardziej niz w trakcie zeby zmusic cialo do zachowania jak najwiecej miesni a jak sie wejdzie na lekki trening to bedzie sygnal ze juz nie trzeba tyle miesni i moga byc duze straty? toco robic wkoncy? trenowac lzej (czyli jak) czy taksamo ciezko ??, ja tam wcale nie czuje sie przetrenowany ani zmeczony
-
bedom spatki. oj bedom...bueheuebehe..ok juz sobie pohejtowalem to teraz ci odp.
trenuj tak samo ostro jak na cykl tylko jeden dzien w tyg wiecej na regen. zarcie niestety musisz miec opanowane.
najwiecej jexldnak zalezy od poprawnie przeprowadzonego i szybkiego odbloku ktody ty niestety juz zjebales.
-
policzylem sobie pierwszy raz ile jem wyszlo mi cos takiego
150g owsianki -549 kcal, 81g ww, 19g b,10g tł, 5jajek- 420kcal, 35g b, 25g tł = 960kcal, 81ww,55g bialka,33g tł
3x250 kury,-300kcal,50g b, 100 ryz- 360kcal,74 ww, 8 b,3 tl, 20 oliwy- 130kcal 24tl = 2370kcal 222ww,150g bialka,81g tl
5 jaj- =420kcal, 35g b, 25g tl
ogolem = 3750kcal, 240 b, 300 ww, 140 tł
nie za malo wegli ???? waga t0 105 cel powolne masowanie dlatego wiecej tluszczy mniej wegli ale niewiem czy nie zamalo kcal to bym dojebal wegli na wieczor jeszcze