piurkowi po cyrku z superdrolem(mdrol) jajco wycieli.jeden z najbardziej toxycznych srodkow sobie szamales.to nie zart.
Printable View
piurkowi po cyrku z superdrolem(mdrol) jajco wycieli.jeden z najbardziej toxycznych srodkow sobie szamales.to nie zart.
pisalem z piurasem wlasnie dlugo wczesniej przed zakupem,i popytalem duza ilosc osob co na ph zjadla zęby,ze po pierwsze obowiazek to podklad z tescia,nie ciagnanc dluzej niz 30dni i nie przekraczac 20mg,a po cyklu hcg, przy 2tabsach mialem jakis ciemny mocz,bole na dole brzucha,,wiec zszedlem do 1 a i tak nadal jest moc jakiej na 40mg mety nigdy nie bylo,przy wiazaniu sznurowek prostownik sztywnieje az zal schodzic bo boje sie co bedzie miesiac potem jaki bedzie dalszy progres o ile wogole jakis bedzie itp
no powodzenia zycze. ja z propa zrezygnowałe male widze ze Ty nakurwiasz temat ostro. Powodzenia zycze bo z tego co sie u nas ostatnio mówili to po mdrolu jeden miał watrobe do wymiany. Ale oczywiscie ci tego nie zycze.
ile dziennie wody pijesz?
[QUOTE=fallenursus;454451]ile dziennie wody pijesz?[/QUOTE]
nie ma znaczenia ja pilem po 7l wody i nadal ciemny mocz lekki ból tak jak by od nerki to pojechalem na tym jeszcze tydzień i juz moc byla ale wewnatrz to nie chcial bym wiedziec. co sie dzieje
ja osobiscie to juz pierd..... lepiej powbijac. testo z trenem a efekty beda lepsze niz na ph i czlowiek wie co bierze jakie pct itp.......
jajo wycieli bo po tych ph kutac sie chcialo a kiedys tam jedna nie uchyliła ze 2 razy ból jądra i wdalo sie zapalenie i poszło mial bym 2 no ale w szpitalu zamiast leżec. to sie chodzilo za sukami na oddzialy obok ale fakt srodek toxyczny
wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps
[QUOTE=.rocky;454469]wody idzie sporo ok co 2-3 godziny zeruje butelke 1,5l ,ale ciemnego szczocha juz nie ma,byl jedynie jak bralem po 2kaps[/QUOTE]
Ja pierniczę ale jesteście kamikadze :) jak by mi zapłacili to bym tego Ph nie łyknął :)
tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze
[QUOTE=.rocky;454471]tez napoczatku sie lękałem ale jak zaczelem czytac ze goscie na tym robili po 10kg w miesiac to chcialem sie przekonac,narazie w 2tygodnie 3,5kg czyli srednio na 2kapsach bybylo wiecej ale zdrowie waznijsze[/QUOTE]
Morze i tak Rocky tez o tym myslałem, ale moje bebechy są nadwyrężone życiowymi przygodami z rożnymi specyfikami :) zresztą przetestowałem na kumplu Firma KILOSPORT czy jakoś takoś tri-tren brał i M-drol jakoś cudów nie widział wiec wole suplementy olejowe :)
ja brałem 3 kap massdrol ale robiony na zamowienie troche mocniejszy niz to co na allegro po 3kap szczałem na brazowo i nera nakurwiala
Maxiu pamiętasz jak wygladałem w tamtym roku w Maju!!
no ale melanz mnie poniosl i musialem dac. sobie spokoj hehe mnie bardzo spinalo po tych ph twarde ubite mieso
i dlatego pierdole wolał bym mete solo wpierdolić albo troche wina np 70mg ed z testem tak 400mg jako antykatabolik i lepiej by pyklo niz na ph
slyszalem ze te ph z u.s i pierdolonego A maja rtec i jakies inne gowna w sobie