chyba ze tak, szkoda bo jakoś troche kiepska
barki kaptury
sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4
to Twój caly dzisiejszy trening? chyba szybko poszedl
Printable View
chyba ze tak, szkoda bo jakoś troche kiepska
barki kaptury
sztanga zza glowy 40kg x4
hantle bokiem 22kg-12kg x4
hantle w opadzie 12-8kh x4
szrug hantle 40kg-30kg x4
to Twój caly dzisiejszy trening? chyba szybko poszedl
ta no to na dzis bylo tyle, a co bys jeszcze tam dorzucil ?
dorzucić raczej nic. a co do tych łączonych albo superserii to ja np mam teraz taki trening,
że co czwartek wychodzi mi inna partia i właśnie w czwartki robię trening z łączonymi seriami, dobrze wchodzi.
Co to za kilogramy?
nie wyspany bylem
24.12.12
lydy klata +lekko triceps
1.wspiecia na suwnicy pochylej 170kg kilkanascie pelnych ruchow,rozne rozstawy nog 4serie
2.hantle skkos+ 44kgx10powt ten ostatni reps na sraniu ledwo z pomoca,potem 3serie o 10kg mniejsze
3.porecze 20kg 10powt,nast serie z zejsciem o 10kg tez 10powt,lacznie 4serie
4.wl sztanga 80kgx8powt ,70,60,60 ,brak sil
5.na trica prostowanie wyciag nad glowa podchwyt po 10powt x4 (za pare dni bedzie jeszcze dojebany normalnie w superseriach)
neiwiem czy wogole dobrze robie bo zawsze tu widze ze inni se robia te pierwsze 2-3 serie na lajcie tak na wprawke a dopiero w ostatniej dopierdalaja ciezaru a ja dopierdalam na max we wszystkich 4 praktycznie ani jednej serii nie robie bez pomagiera, i potem wychodzi klops ze nawet niemam sil robic planowanych rozpietek i na klaciure jest tylko 12serii zamiast 16,
ale zato czuje sie spoko,nawet po kilku dniach nie cwiczenia nie robie sie plaski tylko ciagle taki lekko nabrzmialy,ale wlosy jak niechcialy tak dalej niechca ruszyc
[IMG]http://s7.postimage.org/536u26oq3/DSC00178.jpg[/IMG]
[IMG]http://s13.postimage.org/57hqkne9j/2013_01_03_113821.jpg[/IMG]
106kg,chyba przedluze cykl
A na czym teraz lecisz ?
susta 500 ew + 20mg mety w dni treningowe, chyba zarzuce jeszcze omy 750 ew na 4tygodnie tylko czekam na opinie kolegi czy dobra
e tam kurwa sie bedziesz jebac. zaokraglic do grama.