-
fajnie mi sie znow cwiczy splitem, praktycznie wszystko osobno jedynie lapy superseriami
jedzenie to 5x dziennie ogolem 5jaj 700kury 200twarogu i miedzy posilkami lyzka lnianego bo szybko glodnieje a to fajnie syci,
kupilem se patelnie ceramiczna dobra sprawa, mozna se smazyc kure na rozne sposoby na roznych przyprawach bez ani kropli tluszczu
nalesniki na ciemnej mace coraz czesciej zaczynam robic tez smazone na sucho, do tego mieso warzywa i wszystko zawiniete zajebiscie
sus chyba zaczela sie krecic bo jakies pompy zakazane juz zaczynaja wchodzic ale mimo to mam zanizone cisnienie,90/65 czyli bardzo niskie, i mimo ze dziennie ida min 2kawy,i czuc czesto nawet jak sie wyspie czuje sie niedospany ale wczesniej nie wiedzialem w czym tkwi szkopul
waga 102kg ,rok temu mialem ta sama wage przy +10cm w pasie
[IMG]http://www.freeimagehosting.net/newuploads/hmw9u.jpg[/IMG]
-
-
jaki oskar nie jestem oskar
-
kumaty tez nie :)
pysio okraglutkie jak u pumbasa po dobrym chlaniu
-
-
a pysio od zawsze i na zawsze u mnie jest okragly
z cicha nadzieja zre te 30mg cynku to moze bardziej nie bedzie puchnanc
-
fajnie klatkie podciągnąłeś!!
-
no tez tak mi sie zdaje,skosy hantlami na 5powt nieco pomogly, i ciagle jest to moim 1cwiczeniem a wyglada to tak
-skos hantle 4x6-8 start od 43kg i co 5kg w dol
-porecze 4xdo 10, 25trzymane w nogach i co 10kg w dol
-wl sztanga 4xdo bólu 70kg
-jak mam sile to jeszcze rozpietki skos dzis klate okrutnie rozjebalem to tylko 1seria dojebkowo
a przed zaczeciem klaty jeszcze 4serii lydek na sywnicy rozne rozstawienia nog zeby taka sama nie byla
dokupilem se 100metki piątki mysle czy jest sens brac profilaktycznie po 10 albo 20mg przed treningiem i nic wiecej
-
lapy superserie
uginanie sztanga 55-60kg 4x10-6+ prostowanie wyciag 35kg 10powtx4
mloty 24-26kg 4xniewiem ale ok 10+lamana francuz stojac 30kg 4x8-9
uginanie o kolano nachwyt 14kgx10x4+pompki w podporze 25kg na nogach 4x5-8
sztanga tylem na przedramie 20kgx do 15+zwijanie kijka do bolu ,to i to x3
pompa za duza,totalny paraliż
pol tabliczki nussbeissera przed treningiem zrobilo swoje
jak by ta zylka trzymala sie 24h bylo by wybornie
[IMG]http://s14.postimage.org/4vucv860v/56565.jpg[/IMG]
-
rozoisz jak to bijesz.