kup dobre ryby a nie mrożony shit,te mrozonki ze sklepu w połowie to woda nawet smaku dobrego nie ma.inaczej nie zrobisz.
Printable View
kup dobre ryby a nie mrożony shit,te mrozonki ze sklepu w połowie to woda nawet smaku dobrego nie ma.inaczej nie zrobisz.
ale to nie byly ryby,- filety z kurczaka
micek dlaej napieprzony po weekenddzie :p
haha kurde sory hehe ja myslałem o rybach ale to i tak nie zmienia faktu że kupiłeś chujową pierś skoro zeszło z niej tyle wody
Klatka+triceps
-wl sztanga 4x6-5
-wl skos+ sztanga 4x6-5
-francuz lezac hantlami 4x6
-prostowanie w oparciu o lawke 4x6
trenink spoko,w wl pomaganie mialem lipne ale z drugiej strony hardkorowe,wogole nie pomagal podnosic tylko podtrzymywal palcem zeby nie udusilo,a pchac to juz musialem sam,no jak juz stalem w miejscu 5 min to laskawie podniosl o centymetr w gore,i po takich 8 seriach klatka wypelniona 20 litrami krwi,jeszcze moze jak by poszla 1 seria rozpietek to by juz wybuchla mysle.. nawet w izolowanym prostowaniu hantlem na trica nie wyszlem poza 6 powt,teraz tak bede robic zobaczy sie co z tego wyjdzie,ale dzis narazie ladnie,tric bez spinki odstawal jak podkowa koniowi
dieta jak zawsze ok.... dzis nawet sie pokusiłem o 290g wieprza drogi skurwysyn ale raz w tyg mozna,a jaka pychota..
gdzie są kilogramy ?
nie pisze bo sa smieszne
Uwierz mi że moje ciężary jeżeli chodzi o klate są śmieszniejsze....
oj ździwił byś sie...
Nikt tu śmiać sie nie będzie , ludzie kochani ...
ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej
Nie jest źle
[QUOTE=.rocky;408131]ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej[/QUOTE]
[img]przytul[/img]
;p
[QUOTE=.rocky;408122]nie pisze bo sa smieszne[/QUOTE]
rozpisujesz trening dla publiki czy dla siebie? zebys po pewnym czasie mógł wrócić kilka stron wcześniej i zobaczyć jakim ciężarem robiłes?
[ATTACH=CONFIG]4565[/ATTACH]wieprz szpinak ryz
[ATTACH=CONFIG]4564[/ATTACH]
mam dobrą pamiec,ale dobra zaczne rozpisywac
[QUOTE=.rocky;408131]ok powiem, 78kg na 6 powt,potem reszta z pomoca, nic nie mowcie wiem ze powinno byc min. 20kg wiecej[/QUOTE]
Pewnie i tak mnie nie posłuchasz ale przy takim ciężarze nie robi się jeszcze z pomocą partnera,zamiast tych ostatnich ruchów z pomocą zrób lepiej sam dodatkową serię.
drążek bez obrazy ale gadasz głupoty , jeden rps max ma 150 , drugi 80 . Ostatnia seria z sparing partnerem do załamana + faza excentryczna+ wolne opuszczanie , bez sęsu jest w ostatniej serii znów mieć zapas powtózeń .
dajesz roki !
w 3-4 serii sam moglem wykonac tylko do 3 i pół powt a 2 z pomaca zeby dobic do 6,a ta pomoc to taka ze 1 cm w gore=15 sekund
masz problem w mozgu.
serio.
wbij sobie do czaszki ze to zrobisz, i zrobisz.
fallen chcialbym zeby tak rzeczywiscie bylo,wbije sobie do czaszki ze wycisne kazdy ciezar poczym podejde pod wl 350kg i go wycisne..
ponoc teraz jest moda na duzy zakres powt,z koleji ja teraz na wszystko oprocz lydek i przedramion bede robic nie wiecej niz 6 powt,po dwoch takich treningach moge powiedziec ze podoba mi sie tak i fajne sa takie treningi ciezkie ale konkret,i to juz nie rosne wiec co mam do
stracenia-nic,wiec zobaczymy..
[QUOTE=mtm;408185]drążek bez obrazy ale gadasz głupoty , jeden rps max ma 150 , drugi 80 . Ostatnia seria z sparing partnerem do załamana + faza excentryczna+ wolne opuszczanie , bez sęsu jest w ostatniej serii znów mieć zapas powtózeń .[/QUOTE]
Nie ma mieć zapasu,ale robić sam na maksa i ciekawe co Mu napiszesz jakimi metodami ma ćwiczyć dalej aby przełamać kolejne granice jak już teraz doradzasz hardcorowe metody?
marek , zrobi tak jak ty (sam bez sp) i znów zostanie mu 2rps których sam nie weźmie , bo nie za fajnie jest sturlać sztange po klacie .
W tym co ja zaproponowałem dochodzi do załamania ( sygnał do mięśni , (napisze najprościej jak umiem) mięśnie nie wyrabiają , nie dają rady , wiec powstaje bodziec do rozrostu by podałać temu ciężarowi któremu nie podołają w fazie pozytywnej ) O TO W TYM CHODZI !
myślę że fallen sie ze mną zgodzi .
[QUOTE=mtm;408192]marek , zrobi tak jak ty (sam bez sp) i znów zostanie mu 2rps których sam nie weźmie , bo nie za fajnie jest sturlać sztange po klacie .
W tym co ja zaproponowałem dochodzi do załamania ( sygnał do mięśni , (napisze najprościej jak umiem) mięśnie nie wyrabiają , nie dają rady , wiec powstaje bodziec do rozrostu by podałać temu ciężarowi któremu nie podołają w fazie pozytywnej ) O TO W TYM CHODZI ![/QUOTE]
Ależ ja to rozumiem tylko że takie metody są dla zaawansowanych i stosuje się je raz na jakiś czas a nie dla początkujących.bo jak Ktoś jedzie w seriach 78 to jest początkujący i praktycznie bez wydziwiania powinna iść mu siła z co tydzień.
Ale on nie trenuje od pół roku . Po za tym skoro słaba partia to trzeba podkręcić bodziec .
samemu maxow sie nie robi.
/end topic.
drazek to co pisze mtm to nie jest zadna metoda,po to sie robi serie zlozone z np 10 powt zeby tymi 3 ostatnimi niszczyc miesien a jezeli mialby byc zapas 2-3 to stracilo by to caly sens,no chyba rozgrzewka
Wiadomo że samemu sie maxów nie robi , ale on przecież ma sp . Czy drążek juz rozumiesz że twoim sposobem wyciskając samemu będzie dalej lipa ?
[QUOTE=.rocky;408200]drazek to co pisze mtm to nie jest zadna metoda,po to sie robi serie zlozone z np 10 powt zeby tymi 3 ostatnimi niszczyc miesien a jezeli mialby byc zapas 2-3 to stracilo by to caly sens,no chyba rozgrzewka[/QUOTE]
A gdzie ja pisałem o zapasie?,rób z asekuracją ale sam i nie zaczynaj od 6 powt. bo prawdopodobnie masz za duży ciężar i jesteś przetrenowany dlatego nie możesz przełamać dalej.
Nogi
-prostowanie siedzac 4x12-10
-przysiad 4x10 60kg
-uginanie na dwojki 4x10-9
-wspiecia 3x19-14
w przerwie miedzy 2 a 3 seria siadow zaczelo mi cos pulsowac w udzie,jak bym mial 2 serca jedno w klacie drugie w udzie,ale to moze od takiego zadkiego treningu,i nistad nizowad trening
wrzuce swoja tlusta noge,wiem ze slaba bo to jasna sprawa przy trenowaniu ich 3 razy w roku,ale teraz od kwietnia biore juz je normalnie pod uwage i co tydzien wiec powinny ruszyc
[ATTACH=CONFIG]4587[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]4586[/ATTACH]
Nogi są bardzo ważne ponieważ ćwicząc nogi pobudzasz wytwarzanie testosteronu więc jak chcesz być wielki rób nogi :P
wiem wiem mowia mi tez niektozi ze pod wzgl genetycznym mam je dobre ,i ze jak bym je robil od poczatku to by byly juz fajne kopyta wiec to tez mnie zacheca zeby je robic
dobra dzis treningu nie ma ale cos napisze zeby temat nie spadl jeszcze nizej
no to moze co zjadlem dzis:
1.serwatka owies
2.4 bułki z pasta z wedzonej ryby i jajek,pomidor
3. 3 pikantne chickenburgery
4.tunczyk ryz salata
i potem moze twarog z konfitura
z tymi nogami przesada,zrobilem je w niedziele a do dzis nie potrafie lydki rozciagnanc bo ból jak niewiemco,poslady dwojki i czworki tez godnie czuc
dlatego tez dzis nie poszlem do kuzni bo mialy byc plecy ale jak bym mc robil w takim stanie
mc mozna robic na suwnicy?
dzis bede na publiczej silce to bedzie dostep
i czy biale pieczywo na masie moze sie czasem pojawic bo do schabu nie ma czym zagrysc bo ryz sie skonczyl a bułki mam tylko w chlebaku
plecy i bcps
-sciaganie drazka do karku 4x12-8
-unoszenie tlowia z opadu+15kg 4x10-6 wyraznie izoluje prostownik bo pieczenie jak nigdy
-wioslo hantlem 4x8 8 8 8
-supinacja hantlami 4x10-7
szama ok po treningu jedynie wafle nadziewane toffi bo bananow nie bylo .
[QUOTE]mc mozna robic na suwnicy?
dzis bede na publiczej silce to bedzie dostep
i czy biale pieczywo na masie moze sie czasem pojawic bo do schabu nie ma czym zagrysc bo ryz sie skonczyl a bułki mam tylko w chlebaku [/QUOTE]
możesz zagryzać białym, na masie możesz sobie pozwolić na więcej odstępstw
po co robić mc na suwnicy ? wykorzystaj moc tego ćwiczenia
[QUOTE]-sciaganie drazka do karku 4x12-8[/QUOTE]
czemu na drążku się nie podciągasz ?
Wszystko pięknie ładnie, ale ja się pytam gdzie są filmy???
PS> Na drążku się nie podciąga pewnie dlatego, że jest za ciężki;)
to żadne wytłumaczenie, ja przy wadze +100 się podciągałem, może szału nie było, ale zawsze do przodu
potem dłuższa przerwa od drążka, czego trochę żałuje
nie ma co mówic kto ile warzy bo jeden wazy 100kg i jest pełen fat inny sam miesien:P Ale jednak podciagac sie jest dobrze ;)
luo na publiczna jakos tak hujowo mi bylo brac aparat,szczegolnie ze to male pomieszczenie z duza iloscia osob, ale jak jestem u siebie to czesto nagrywam,przewertuj kilka stron,tyko ze juz posuuwane
slim ostatnio sie podciagalem podchwytem ale mam za malo sil,jednorazowo podciagne sie 4-5 razy,wiec proboje sciaganie drazka wyrobic troche sily
[QUOTE]slim ostatnio sie podciagalem podchwytem ale mam za malo sil,jednorazowo podciagne sie 4-5 razy,wiec proboje sciaganie drazka wyrobic troche sily [/QUOTE]
no i dobrze zrobisz kilka serii po 4-5 i będzie git, za jakiś czas będziesz się podciągał 6 razy, potem 7 i będzie szło do przodu, wyciąg nie zastąpi drążka, wzmocnisz przy okazji chwyt i przedramię