-
no u mnie raczej raket fjul nie plynie,musze pozadnie sie wyspac zeby miec powera na treningu a jak dobrze nie przespie to chodze caly dzien rozdrazniony i do tego z zakwasami :/,sam sobie raczej ze snem nie poradze,odpuszcze jeden wieczor bez tabsa - nie przymkne oka ani na 1 sekunde moze to juz uzaleznienie ale musze se etraz z tym jakos poradzic,
-
ja jak nie mam zakwasó na drugi dzien opo treningu to znaczy ze był zły trening:P
-
.rocky nie lubisz zakwasów ? dla mnie są one wyznacznikiem dobrze przeprowadzenego treningu, bez zakwasów czułbym się nieswojo, przyzwyczaiłem się do nich i lubię to uczucie :)
-
no lubie, ale nie po nieprzespanej nocy po ktorej byl huj z regeneracji,wtedy mam ciezar na sumieniu ze nie urosly :>
jesli dalej tak bedzie jjak jest,zdecyduje sie na terapie farmakologiczna ktora proponowal mi juz wczesniej lekarz
-
jak piecze to rośnie, odstawiaj te tabletki powoli bo widać, że się uzależniłeś... jeśli masz takie problemy to warto wybrać się do poradni leczenia zaburzeń snu
-
ja tam bym mógł spac cały czas i jak spie to mozesz koło mnie pociagiem jezdzic i mnie nie ruszy:P Ale to nie znaczy ze chodze całe dnie zamulony, tylko poprostu tak mam. A z tymi zakwasami to róznie piszą, ale ja uwazam ze zakwasy to wyznacznik tego ze miesien został zaszokowany
-
tu video rozmowa ze sparingpartnerem,do dzis niewiem na czym on jedzie..
[video=youtube;ClSNk2Ezd6I]http://www.youtube.com/watch?v=ClSNk2Ezd6I[/video] 3.40
-
on powinien miec szlaban na technologie.
-
2 załącznik(i)
zauwazylem ze plecy nie chca mi isc w szerokosc,szczegolnie dół (albo mi sie wydaje)
trening jakim jade teraz na najszersze
sciagnie drazka szeroko podchwyt 4x6-12
sciaganie wasko do klatki uchwytem tym trójkątnym 4x6-12
wioslo hantla 4x8-10
i zdjecia
[ATTACH=CONFIG]4253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4254[/ATTACH]
-
ściąganie wąsko do klatki
wiosło sztangą podchwyt drugi trening nachwyt
poziome przyciąganie wąski chwyt
mc
to że chcesz poszeżyc plecy nie znaczy że wszystko musisz robić szerokim chwytem Dorian już dawno mówił że najlepszym sposobem na poszerzenie pleców jest wąski chwyt w niektórych cwiczeniach.