-
Jak tak gadacie o różnych odżywkach, to słyszał ktoś o tym, co proponuje AmerPharma? Też różne suplementy (np. koncentrat białek serwatkowych), które przy okazji można samemu pod własną marką sprzedawać - to info dla tych, którzy myślą o jakimś odżywkowym biznesie :) a wracając do tematu - ktoś próbował coś z tej firmy?
-
swego czasu okazjonalnie kupiłem folię białka mex american standard i dziś przyszedł czas na pierwszą konsumpcję. smak git, na papierze niby też git a w necie piszą że chujnia. czytałem badania tego białka i co każde to inne. wie ktoś coś na ten temat? bo nie wiem ile liczyć białka z tego prochu ;p
-
Jaki produkt polecacie na wzrost masy? Zamierzam sobie właśnie kupić, ale zastanawiam się, który będzie najlepszy :)
-
na masę najlepsza dieta, do uzupełnień braków dobrej jakości białaczko, ewentualnie witaminy. Warto też się pokusić o kreatynę mono, lub stak kreatynowy a przed treningiem o przed treningówkę lub zrobić sobie samemu ( taniej wychodzi na dłuższą metę i lepsze proporcje ). Zamiast Węgli przed treningiem warto też spożywać olej MCT. Wszystko zależy od zasobności Twojego portfela oraz stażu treningowego. Pozdro
-
Bral ktos test eruption - booster tescia,.
-
jak masz 35 + lub cos nieteges z tesciem to mozna brac ale jezeli wszystko ok to sie nie opłaca
Brałem pare tych preparatów na stawy wraz z omega i oliwa i powiem wam ze działaja ;]
-
Witam co myślicie o tych suplach i ich połączeniu na cykl?
1. Scitec 100% Whey Protein Professional jako wspomaganie diety - jaka jakość rozpuszczalność i jakie smaki polecacie?
2. Scitec Muscle Army War Machine
3. BCAA - jakie polecacie?
4. Kreatyna - jaka na 4 cykl? Brałem już Kre-Alkalyn z treca, mono z vitalmaxa i olimpa.
Dzięki
-
ja również nic nie brałem z tych wymienionych, ogólnie nic nie biorę, no chyba że multiwitamina to jakiś straszny specyfik...pozdrawiam
-
@ciastko90
Ja ogólnie stosuję tylko suplementy firmy Scitec Nutrition to postaram się opisać te co wymieniłeś abyś wiedział na czym stoisz :)
1. [COLOR=#ff0000] Scitec 100% Whey Protein Professional jako wspomaganie diety - jaka jakość rozpuszczalność i jakie smaki polecacie
[/COLOR][COLOR=#000000]Rozpuszczalność bezproblemowa, żadne grudki nie zostają, piany nie ma ( używam zwykłego shakera z sitkiem) , jeżeli chodzi o smak teraz wcinam sernik cytrynowy i jest bomba !
2.[/COLOR][COLOR=#333333] [/COLOR][COLOR=#ff0000]Scitec Muscle Army War Machine
[/COLOR][COLOR=#000000]Fajny pre-workout do użycia raz na jakiś czas w kryzysowe dni ( ja tylko tak stosuje), pobudzenie OK, pompa mięśniowa ogromna.
Pozdro :)[/COLOR]
-
Znalazłem taki ranking suplementów na odchudzanie. [url]http://www.trener.pl/index.php/mid/79/fid/833/trener/trenowanie/typ/r_odchudzanie[/url] Komuś chce się sprawdzić, czy rzeczywiście jest wiarygodny?