-
-
[QUOTE=fallenursus;496157]Też waze 90kg.[/QUOTE]
ty lepiej swoje trenuj :P
-
-
Pika nie zablysles jak w środę.
-
hm już nie rozumiem o czym gadacie :smile:
-
Dzisiaj gwiazdeczka odwiedzała nową siłkę i katowała plecki haha
Gwiazdeczka, bo bardzo faceci zwracali uwagę na to że kobieta trenuje, a nie tylko biega czy macha 1 kg hantelkami. Dziwnie bo ogólnie nie zawsze jest taka reakcja, może dlatego że świeżutka siłownia i jeszcze mało kobiet chodzi..uśmiechnięci faceci, podrywający trener który stał nad głową i gadał jak podziwia że biorę takie ciężary że nie raz nie jeden facet nie dzwignie na tyle powtórzeń i ogólnie dużo testosteronu w powietrzu haha. Podoba mi się ta siłownia, bardzo ciepło mnie przyjeli. Podniesiona pewność siebie dziś trochę :smile: Czasami takie zachowanie wkurwia, ale dziś było całkiem nawet mi miło, może dlatego że mega źle ze sobą się czuje, a jednak się okazuje że nie jest aż tak źle jak się widzę ..
Poznałam zawodnika sportów siłowych, którego było ciężko nie zauważyć bo był spory i trenował w koszulce z flagą ukraińską z napisem Ukraina :smile: Więc się zapytałam czy jest z Ukrainy, chwile pogadaliśmy, miło spotykać osób ze swojego kraju, nie w klubach i ulicach nachlanych lub naćpanych, a tylko na siłce sportsmenów
Ogólnie siłka 1000m kwadratowych całkiem nawet jest ok, dużo maszyn na których mogę męczyć mięsko pod nowymi nie znanymi dla ciała kątami, a to oznacza -lepszy progres jej :smile:
Dużo wolnych ciężarów, spora strefa fukncjonalnego treningu, duża sala do fitnessu w której będę mogła ćwiczyć pozowanko, i do tego mam 7-10 minut pieszą od domu więc często będę zdradzać swojej pakerskiej świątyni do której chodziłam :smile:
Dziś plecki męczyłam drop setami 5 różnych ćwiczeń na 5 maszynach, 3 ćwiczenia na szerokość, 2 na grubość po 3 serię. Było mi mało więc na na koniec treningu zrobiłam giganstserię na tych samych maszynach po 20 powtórzeń na każdej małym obciążeniem żeby już dobić do końca plecki - udało się.
Jak by nie huśtawki humorku i nie ta chora rotacja wody mocniejsza - znowu! bo okres się zaczyna od 12 dni i nie może się zacząć coś...wrrrrr, to by był bardzo piękny i udany dzień.
-
[IMG]http://i62.tinypic.com/2upr32w.jpg[/IMG]
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]8428[/ATTACH]
:) ;)
-
3 załącznik(i)
Dla Anki :* Bez żyłek bo się pochowały (hormony nadal świrują i okres się nie zaczyna, chyba zwariuje niedługo...bo estrogen się leje ze wszystkich dziur - tylko kobieta zrozumie jak to...) ale zato mięsko jest :smile: Skutek 2x treningów na plecki w tygodniu w bonusie przedramie (zawsze mi się bardzo pompuję nie tylko przy treningach na plecy w sumie).
[ATTACH=CONFIG]8434[/ATTACH]
Ten kto ma fb wie jakie wczoraj mega fajne domowe SPA sobie zrobiłam po treningu bareczków. Organizowałam sobię 40 minutową kąpiel w soli bocheńskiej Floris z kolagenem, zrobiłam maseczkę na twarz z glinki czarnej i maseczkę na włosy z oleju kokosowego. Do tego relaksująca muzyczka, świeczuszki...i relaksssssss. Przy tym zrozumiałam jak bardzo ważne są takie drobne rzeczy dla psychiki..o tym jakie fajne ciało po takich procedurach już nie piszę :smile: i tez zrozumiałam na ile jestem po prostu zmęczona, non stop zabiegana i zestresowana. Teraz co 2-3 dzień taka akcja będzie grana i nie ważne co.. tylko już nie będę tego robić w środku dnia - bo na tyle mnie zrelaksowało że chodziłam mega spiąca do końca dnia. Dziś będzię akcja powtórka z rozrywki hehe , się spodobało..
Mużynek hahahaha, brechtam z tego zdjęcia cały czas :smile:
[ATTACH=CONFIG]8435[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8436[/ATTACH]
Jutro mam dzień wolny od treningów, bo juz całe ciało zakwaszone..plecki po niedzielnym treningu, bareczki po wczorajszym - też ję wymęczyłam znowu na wszelkie różne sposoby na nowej siłce. Dziś był trening trochę z dupy..bo biceps/triceps/brzuch - po prostu nie lubie trenować małe grupy mięśniowe..nudno mi :smile: Jutro po pracy jeszcze planuje odwiedzić grotę solną, lub zajęcie yogi w grocie solnej..jakoś mnie ciągnie teraz na taki relaks psychiczny i fizyczny, się chcę wyciszenia trochę :smile:
Idę szykować wannę do kąpieli... mmmmmm będzie znowu odstresowanko :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;496345]jożin z bazin w wersji blond%-)[/QUOTE]
haha no, zamówiam sobie jeszcze różową, czerwoną, błękitną i zieloną glinki, więc będą jeszcze kolejne fajne zdjęcia niedługo hahaha