Jaki staż?
Printable View
Jaki staż?
od poczatku 2009
falen innego niemiaem pod reka a na szybko mnie wzielo na foty w windzie
rocky a Ty który rocznik jestes jesli mozna wiedziec?
[QUOTE=.rocky;445963]
na szybko mnie wzielo na foty w windzie[/QUOTE]
taki fetysz? :P
Forma dobra, ale wiadomo jeszcze dużo pracy. Musisz dać też inne foty bo np. klaty czy pleców nie widać
winda ]:->
wzioem dzisx pierwsy raz do rak hantle 46kg i zrobilen nimi wl na pierwsza serie 7powt co nawet mnie zadowala bo mimo narazie zadnych zmian w planie kg sie zwiekszaja moze nie tak szybko ale jednak,potem regres przez 5serii do 30kilowych ktorymi se juz machalem lajtowo
na trica francuz Podchwytem wchodzi zayebiscie pierwszy raz tez tak chwycilem ale mniejszym ciezarem wiadomo trudniej ale tak fajnie sie spompowala ta plaska częsc, bez podkowy tylko ten plaski obszar w srodku tego trujkonta,
geranium 80mg brane u mnie ptzed trenin po treningu brane daje potreningowa odczuwalna euforie tzn niewiem czy tak to mozna nazwac ale zejscie jest samo w sobie bardzo przyjemne,
dziwna mi sie wydaje troche ta klata niby ta przerwa miedzy dwoma piersiami jest coraz mniejsza fajnie sie tak zrasta tylko ze ciagle jest taka plaska chyba ze za mao masy na niej ale chcialbym zey juz w standardzie byla bardziej poduchowata
[IMG]http://oi50.tinypic.com/ab33ex.jpg[/IMG]
a to potreningowe nagetsy z sosem barbakju,uwieczniony tylko jeden kartonik ale wszamalem ladnie 2,bo drugi mialem za free z kuponu niby na porcje te 17g biala jest czyli wchlonolem 34g ale te mieso dziwne choby z 59razy zmielone wymoczone w litrze tluszczu i dopiero smazone ta paniera juz jak skorupa jakas ostatni raz
[IMG]http://oi49.tinypic.com/2rc7plc.jpg[/IMG]
Po fotce widać,że klata jest proporcjonalna do reszty.
Nagetsy proporcjonalne o opakowania ;p
takie cos na nogi bedzie dobre ??
prostowanie siedzac 5x
polowiczne fronty 5x
uginanie lezac 5x
lydkownica 4x (tylko 4 bo lydy robie jeszcze po klacie na suwnicy)
chodzi mi oto zeby jaknajbardziej wylaczyc z pracy poslady poprostu niechce zeby rosly
a mimo to jakiim sposobem bym nog nie robil zawsze na 2gi dzien je czuje moze jakos wysokie przyczepy mam ze zawsze glutensy przejmuja prace
chyba ze macie jakis pomysl jak minimalnie angazowac dupe a najlepiej wogole , ale i zeby czworka na bodzcu nie tracila duzo
Jak teraz popatrzyłem na Twoje foto, to progres nawet fajny... Mamy podobną budowę
Pośladów nigdy nie wyizolujesz w pełni, zawsze przy nogach będą pracować. Swoją drogą rozrost tych mięśni jest spoko - tak mówią kobiety :)
Plan wydaje się OK, możesz spróbować też suwnicy.
Na rozrost tyłka najlepsze: Wykroki, MC na prostych, Przysiady, więc tego musisz unikać