-
Pika tak szybko wybuch? Nic dziwnego ze same "zle kobiety" wokoło :p
-
2 załącznik(i)
Wczoraj była akcja "przeczyszczenie"... wytrzymałam 4 g w biurze w pracy, po czym kierownik zauważył że na godzinę zginełam (na 8 g pracy mam tylko 35 minut przerwy) :smile: A ja siedziałam na kiblu z koszem na śmieci obok hahaha taka sytuacja..leciało ze wszystkich stron :P i tak cały dzień..nie wiem czy reakcja znowu na leki..czy w taki spósób organizm dzięki lekom zaczyna się pozbywać toksyn..w każdym bądź razie po tym piekle trochę wody mi zeszło :smile: Dziś na wszelki wypadek poprosili mnie pracować w domu, mogłabym siedzieć z laptopem w toalecie hahahahaha :smile:
Wczoraj odpuściłam sobie jaki kolwiek wysiłek bo juz od rana czułam że coś nie halo, mocno zmęczona i słaba mimo 10 g snu. Zato dziś już ładnie bareczki pomęczyłam i sweet focie są - czułam się ze sobą o wiele lepiej dzisiaj niż zwykle, mniejsze obrzęki na nogach więc swoją drogą mniejszy dyskomfort..ale się boje że to znowu chwilowe - po wczorajszym przeczyszczeniu :smile: W sumie lekarka mówiła że pod czas leczenia że im częściej takie straszne dni będę miała tym lepiej.. Więc czekam na kolejny :smile:
[ATTACH=CONFIG]8409[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8410[/ATTACH]
-
chyba duzo tej wody przy okazji z Ciebie zeszło bo od razu inaczej wygladasz :P
-
[QUOTE=FIT-anula;496036]chyba duzo tej wody przy okazji z Ciebie zeszło bo od razu inaczej wygladasz :P[/QUOTE]
myślę ok 3-4 kg bo leginsy aż tak luźne na łydkach i brzuszku, i spodenki nie były jeszcze - mimo że nadal cała byłam w odciskach i nadal w c....j wody trzymam. Nie ważę się od 3 miesięcy nie chcę.. :smile: Patrze tylko na odbicie w lustrze, zdjęcia - tym sie kieruje, i tym że te same ubrania 1 dnia luźne - 2 nagle śkiskają, 1 dnia mam większe odciski i obrzęki , 2 dnia mniejsze..i tak się bujam..Ale od pół roku bujania się 1 raz aż tyle mi poleciało wody. Dziś trochę wróciło ale nadal jest jej trochę mniej niż zwykle, nie czuje takiego mocnego bólu i napięcia w nogach, a ten fakt mega cieszy..oby do przodu...
No więc ...ciągle o tym mówię że tej wody jest ogólnie ok. 10 kg, bo jak po zawodach spuchłam odrazu w 2 dni na 10 kg - to tak mi to i nie zeszło , więc napewno jak wszystko sie naprawi dużo ludzi się zdziwi że jak tak szybko "schudłam". Plus jest taki że dzięki temu że nie poddaje się cały czas - trzymałam i trzymam dietkę, to jak mi poschodzą obrzęki, okaże się że tłuszczyku do przepalania będzie na miesiąc - max 2 czasu w wolnym nie zbyt intensywnym tempie, bo myślę że nie więcej niż 3 -4 kg przybyło fatu, a to jest drobiazg :smile: A tym co gadają że objadam się, a tylko wymyślam że mam problemy to niech się zaksztłucą swoją złośliwością haha ..
-
They dont love you on a bulk
They dont deserve you on a cut
-
4 załącznik(i)
Dziś mam miłe zaszkoczenie..ogólnie zaczeło się od tego że zapomniałam że dziś święto przyszłam ok 20 na siłkę a tam zamknięto.. (w drodzę do siłki się jeszcze dziwiłam czemu tak mało ludzi w czwartek na ulicy ...) jakaś zakochana haha :smile: Nie chciało mi się jechać na siłkę która jest otwarta 24/7 bo trochę za daleko, więc zawróciłam i zaczełam szukać sklepu jakiegoś otwartego bo mi normalnie wszystko się skończyło, znalazłam całe szczęście jakiś otwarty mini supermarket - to jest ten plus że mieszka się w warszawie.. kupiłam co trzeba czyli MIĘCHOO, dużo mięcha :smile: Trening siłowy przeniesiony na juto, a dziś sobie postanowiłam trochę pobiegać truchtem, bo mega fajna pogoda i nie daleko mam park.
Wyciągnełam bluzę w której biegałam zawsze, ale od 1.5 miesiąca nie zakładałam bo była za bardzo obcisła, leżała cały czas po upraniu sobie w szafie i dziś jak założyłam...normalnie się ze szczęścia popłakałam..powolutku ten chory nadmiar wody mi zaczyna schodzić..mega różnica, a tego się nie czuje tak na codzień...Nawet z czwórek poschodziło, a tyłek zostaje hihi - to jeszcze bardziej cieszy :smile: Szczerze to aż się boje cieszyć..nakrakać itd itp. boje się że znowu będzie gorzej czy coś...więc tylko robię dalej wszystko co moja lekarka mi mówi robić, jest chyba moim aniołem...
[ATTACH=CONFIG]8414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8415[/ATTACH]
Jeszcze Ani obiecałam wrzucić zdjęcie z tym jak mój tyłek wyglądął trochę wcześniej..wrzucam zdjęcie z marca 2013 roku (czyli 1 rok i 3 miesiące temu) - to jest czas kiedy dopiero od 2-3 miesięcy zaczełam jako tako łazić na siłke i jeszcze nie miałam w planach startować w zawodach (plan i początek jego realizacji się pojawił już koniec czerwca/początek lipca 2013), już przytyło mi się po anoreksji która przeszła w bulimię - nie wiem czy o tym etapie życia wspominałam..chyba nie..nie za bardzo lubię o tym pisać.., a przed tym (pod czas bulimii) tylko skakałam jak chora w domu te wszystkie fintessiki dostępne na youtubie jedząć jak ptaszek..
Więc tak zdjęcie z przed 1 roku i 3 miesięcy, i wczorajszę..sorki za lekką erotykę.. nie lubię staników nosić haha :P
[ATTACH=CONFIG]8417[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8416[/ATTACH]
-
dat ass..
ima get me sum...
6 weeks out.
[IMG]http://i60.tinypic.com/ilwp3m.jpg[/IMG]
Pika jesteś na tyle oczytany ze mam nadzieję że dotrze :)
-
w ogóle staników nie nosisz? :D
dobra moze o tym nie tu :P
kwa to skoro Ty tak dałaś rade z tyłkiem to ja też dam .... :)
dobrze wiedziec ze tez od takiego zera zamiast dupy startowałaś :P
:*:*
-
[QUOTE=FIT-anula;496081]w ogóle staników nie nosisz? :D
dobra moze o tym nie tu :P
kwa to skoro Ty tak dałaś rade z tyłkiem to ja też dam .... :)
dobrze wiedziec ze tez od takiego zera zamiast dupy startowałaś :P
:*:*[/QUOTE]
hehe mogę i tu :smile: Niestety wielkość piersi nie pozwala chodzić bez stanika muszę, ale nienawidzę ponad wszystko, latego marzenie mieć zgrabne małe i sztuczne by moc skakać biegać łazić non stop bez stanika, żeby sterczały jak pupa hahahahaha:smile:
obwisłe 0 było , więc ciśnij i podglądaj jakie robię treningi na poślady :P
-
Dupcia była dziś skatowana ito jak.... ten straszny bół mięśniowy..cały dół jak wata..ponad wszystko kocham takie uczucie dobrze wykonanego treningu :smile:
1. Unoszenia bioder z podłogi z [B]90 kg 4 serię po 15 reps[/B]. Mam filmik, najelpszy koniec huh..przygtniotło mnie trochę:
[url]https://vk.com/video133870655_169189824?og=1[/url]
2. [B]Seria łączona[/B]: wyciskania gryfu na maszynie smitha w klęku podpartym [B]30 kg x 15 reps [/B]+ unoszenie piłki zaciśniętej pomiędzy nogami do góry leząc na ławeczcę skośnej 30 pod kątem 30 stopni
3. [B]Seria łączona[/B]: Odwodzenia stojąc na maszynie + przywodzenia
Aeroby
A jutro idę testować nową otwartą siłke 10 min od domu yupii