-
Wiesz, różnie to ludzie mogą odebrać, ale za takie pomysły łatwo można dostać zawiasy. Tak na przyszłość Rocky, upublicznianie takich fotek nie jest mądre, a to że jest zamazana w niczym nie przeszkadza, wszystko zależy kto zajmuje się u Cb przest narkotykową, uwierz mi;)
-
-
weszlo na forum pozwanie o oddanie logow z SB. chuj wie of d kogo wsumie, ale pismo legalne chlopaki z bcaa.pl dostali. skriny ponoc poszly.
-
Nie chcę Ci przypominać, że uprawa=podejrzenie nielegalnego wprowadzania do obrotu=do 8 lat
-
zdjecie robione w amsterdamie
coty nawet jak by chcieli nic by nie doszli wogole w domu przy sobie nic niemam a moze ze zdjecia to nawet nie jestem ja,to nie zadne miami tylko polska gdzie chlopaka co zakosi czipsy z kiosku ganiaja caly dzien
-
Dlatego napisałem, że zależy na kogo trafisz, wbrew pozorom nie służą tam sami tępacy. Pomimo tego, ze exif jest pusty, już sam fakt, że to Ty je wstawiłeś, napisałeś tutaj kilka postów z nim związanych i na sb może wzbudzić podejrzenie, że to Ty jesteś na zdjęciu, więc możesz mieć jakiś związek z konopiami. Znając Twoje iP(no chyba że korzystasz z bramek proxy-w co wątpię), mogą poznać Twoje dane(mając zmienne iP również) i po kilkudniowej obserwacji może coś im się urodzić. To samo tyczy się rozmów na gg, skypie czy przez telefon. Już kilku moich znajomych się na tym przejechało. Nie chcę Cię straszyć, piszę to po prostu żebyś trochę bardziej uważał na to co wpuszczasz do sieci bo można się na tym trochę przejechać.
-
na gg skajpy telefony itp wydawalo mi sie ze musza dopiero miec jakis podejzenie badz podstawe i dopiero operatory albo administratory udostepniaja im podglad bo chyba jest cos takiego jak tajemnica korespodencji
wogole nie bedzie zadnego goracego uczynku wiec jak bys to widzial zaczna szukac tego krzaka ??
-
Wiesz, już samo wstawienie fotki i sprawdzenie kręgu Twoich znajomych może wzbudzić uzasadnione podejrzenie pop przest=podjęcia czynności operacyjnych w tym zakresie=analiza ww danych/przesłuchanie. Z tym, że wątpię, że ta fotka dotrze do kogoś z narkotyków, ale po co się wychylać?
-
[IMG]http://oi48.tinypic.com/2nm0tgl.jpg[/IMG]
[IMG]http://oi46.tinypic.com/fxfe46.jpg[/IMG]
-
czemu masz taki chooyowy telefon?