-
O boże Ania, gdzie ty te palce pchałaś!? haha :P
-
Cwiczyta te rozne miesnie i pozniej sie nawet pobawic nie mozecir bo sa efekty %-)
-
5 załącznik(i)
Relację z treningu plecków z Kasiulą. Bolało...większe ciężary, drop sety, wymuszone pówtórzenia, była pompa :smile:
[ATTACH=CONFIG]8396[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8397[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8400[/ATTACH]
Szkoda że Kasia nie mieszka blisko, byśmy progresowali razem dużo szybciej z takimi treningami jak dziś ...Muszę sobię znaleźć partnera treningowego.. hmm :smile:
-
[QUOTE=USgorn;495928]Cwiczyta te rozne miesnie i pozniej sie nawet pobawic nie mozecir bo sa efekty %-)[/QUOTE]
Od bawienia się są zabawki :smile: :P
-
Zboczeni jesteście za bardzo. Zawstydzilem się :(
-
[QUOTE=N3ver_quit;495941]Od bawienia się są zabawki :smile: :P[/QUOTE]
hmmmm to ten no kiedy sie umawiamy na wspólną noc? ;p bo po co tylko śnić, jak mozna sny spełniać :D
ale to jak mi palce wyzdrowieja.. :) :D
a w ogole to strasznie podobne jestescie z Kasia... ona wrzucila dwie foty Twoja i jej przy tym samym cwiczeniu i gdyby nie inne uczesanie wlosow to bym nie wiedziala ze to ona a nie TY ;p
-
[QUOTE=FIT-anula;495944]hmmmm to ten no kiedy sie umawiamy na wspólną noc? ;p bo po co tylko śnić, jak mozna sny spełniać :D
ale to jak mi palce wyzdrowieja.. :) :D
a w ogole to strasznie podobne jestescie z Kasia... ona wrzucila dwie foty Twoja i jej przy tym samym cwiczeniu i gdyby nie inne uczesanie wlosow to bym nie wiedziala ze to ona a nie TY ;p[/QUOTE]
hahahaha wariatka ty! no ja już nie pisałam na fejsie że zapraszam do swojego pokoju, jakoś nie wypada, za dużo ludzi czyta hahaha :smile:
wiemmm, normalnie każdy nam to mówi :smile: Dziwne bardzo, jeszcze lubimy ogolnie podobnie się ubierać ... :smile:
-
Pikuś musiałbyś przypakowaxlc bo książki tu nie pomogą <smuteczek>
-
hahah dopiero zauważyłam, nie mam szminki! :smile: To mnie tak krew zalewa pod czas treningu :smile: Mówię pompa, nawet na ustach :smile: A jeśli na serio to po prostu zauważyłam że przygryzam usta jak jest mi ciężko już wykonywać powtórzenia więc czerwonę się robią :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;495952]hm....hrhrhrhrhr%-)[/QUOTE]
co tam już sobie wyobrażasz, ty! :smile: