-
1. zostaly mi jakies suple , kreta 1 rok , nitrobolon atd jakis spalacz , i cos tam jeszcze ale po terninie 6mc+ - żreć ?
bo bcaa mialem do konca tamtego roku i glutamine to wpierdzielam normalnie - jest spoko !
2. krete kupie bo bedzie mi i tak potrzebna , ale nie wiem jaka teraz na rynku jest najlepsza , zarzućcie mi tu jakąś nazwe ?
dzieki .
-
stare sprawdzone mono najlepsze :) a co do firmy to chyba kwestia upodobań, ostatnio kupowałem na blistry to 30 capsów 1,25g 5 pln.
-
A poszły do wc , szkoda zdrowia .
tylko bcaa i glutamine zostawiłem bo otworzyłem w styczniu akurat kilka dni po terminie to przeczytałem gdzies na stronie producenta ze do 3 mc a nawet 6mc daty sa zanizone wiec nie powinno byc tragedii .
-
cm3 treca kozacka jest,jabłczan lepszy bo wody nie zatrzymuje w organizmie jak mono.
-
[QUOTE=Maciej2109;510283]cm3 treca kozacka jest,jabłczan lepszy bo wody nie zatrzymuje w organizmie jak mono.[/QUOTE]
bzdura
-
[QUOTE=raczeek_87;510263]A poszły do wc , szkoda zdrowia .
tylko bcaa i glutamine zostawiłem bo otworzyłem w styczniu akurat kilka dni po terminie to przeczytałem gdzies na stronie producenta ze do 3 mc a nawet 6mc daty sa zanizone wiec nie powinno byc tragedii .[/QUOTE]
hehe Uskowi opowiadałem w spamie jaką srakę miałem po glucie... i teraz tak pomyślałem że chyba przeterminowana była :d
-
[B]L-Tyrozyna - [/B]czy opłaca się to brać? jeśli tak, to w jakim celu? stosował ktoś?
-
Czy spalacze pomogą mi osiagnać bardziej uwypuklone partie mięśni brzucha. Ćwiczę codziennie. Nie stosuje białka po treningu, bo nie znam się na tym, a może do spalaczy dodać białko? [URL]http://redro.pl/fototapeta-fitness-woman-showing-abs-and-flat-belly-sexy-muscular-woman,35996814[/URL] - taki efekt brzucha mnie interesuje. Staram sie stosować dietę w której najwięcej jest białka i warzyw z błonnikiem. Ograniczam tłuszcze. Siłownia 3 razy w tygodniu, aeroby codziennie + 8 abs
-
witam czy stosował ktoś białko
[h=1]DYMATIZE Elite 12 Hour 1980g ??
cena dość tania jak na białko chodzi mi mianowicie tylko o białko na noc.[/h]
-
[QUOTE=EwaM;510779]Czy spalacze pomogą mi osiagnać bardziej uwypuklone partie mięśni brzucha. Ćwiczę codziennie. Nie stosuje białka po treningu, bo nie znam się na tym, a może do spalaczy dodać białko? [URL]http://redro.pl/fototapeta-fitness-woman-showing-abs-and-flat-belly-sexy-muscular-woman,35996814[/URL] - taki efekt brzucha mnie interesuje. Staram sie stosować dietę w której najwięcej jest białka i warzyw z błonnikiem. Ograniczam tłuszcze. Siłownia 3 razy w tygodniu, aeroby codziennie + 8 abs[/QUOTE]
Nie ograniczamy tłuszczy tym bardziej u kobiet. Spalacze sklepowe to gowno.