-
Ma taką wspaniałą żonę i nie r cenia?
-
[QUOTE=FIT-anula;495867]a mi kto poda sniadanie? ;p
Julka wiesz jakie my podobne ... ja tak ostatnio Cie ogladalam to wlasnie myslalam czy aby na pewno jeszcze bedziesz mogla w bikini startowac czy nie w sylwetkowym.. nie zebym sie chciala pozbyc konkurencji hehe :D[/QUOTE]
Hahaha dobry tekst :smile: Czas pokaże, nie mam nic przeciwno przejściu do sylwetkowego, ale trzeba naprawdę mocno przypakować.. a dlatego trzeba wejść na dobrą masę, sie utuczyć też swoja drogą..no i bez "suplementacji" też się nie obejdzie więc..się okaże :smile:
Ale najpierw musze siebie naprawić..się wyrzeźbić by zobaczyć jak to tam wszystko będzie wyglądało, wtedy będzie wiadomo co ze sobą dalej robić :smile:
-
4 załącznik(i)
Dziś miał być dzień wolny od treningu, ale tak się nabiegałam juz że jestem bardziej zmęczona niż w dzień treningowy. Niema łatwo być samej, trzeba targać zakupy :smile: Czworoboczny i przedramiona spompowane :smile:
[ATTACH=CONFIG]8391[/ATTACH]
A tu mam swój warzywniak :smile:
[ATTACH=CONFIG]8392[/ATTACH]
Aeroby też zrobiłam w postaci sprzątania mieszkanka i biegania po sklepach z odzieża sportową :smile:
Dziś przyjeżdza do mnie na noc moja ukochana koleżanka, zawodniczka bikini Kasienka Hajduk, która niestety w tym roku tez musiała odpuścić cały sezon startowy przesz poważne problemy zdrowotne, po 8 startach i odwodnieniach w 2013 r. Jest mocniejsza, bo mój organizm padł po 3 odwodnieniach :smile:
Od tego przytulanka zaczeła się nasza historia miłości :smile:
[ATTACH=CONFIG]8393[/ATTACH]
W fitlooku też razem startowaliśmy
[ATTACH=CONFIG]8394[/ATTACH]
Więc dziś będzie wieczorek plotek i narzekania na nasze beznadziejne babskie i zdrowotne problemy hihih :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;495870]dobra.zrobimy tak...raz ty raz ja%-)
Anka pchnij Julke do sylwetkowego a ty przejmiesz bikini.potem to już sie bedziecie musiały podzielić podium%-)[/QUOTE]
ooo wlasnie tak zrobie... Julka na sylwetkowy migieeeem :)
[QUOTE=fallenursus;495872]Ma taką wspaniałą żonę i nie r cenia?[/QUOTE]
normalnie nie narzekam ale na sniadanie tak - bo zawsze pierwsza na nogach jestem ;p
[QUOTE=N3ver_quit;495879]Hahaha dobry tekst :smile: Czas pokaże, nie mam nic przeciwno przejściu do sylwetkowego, ale trzeba naprawdę mocno przypakować.. a dlatego trzeba wejść na dobrą masę, sie utuczyć też swoja drogą..no i bez "suplementacji" też się nie obejdzie więc..się okaże :smile:
Ale najpierw musze siebie naprawić..się wyrzeźbić by zobaczyć jak to tam wszystko będzie wyglądało, wtedy będzie wiadomo co ze sobą dalej robić :smile:[/QUOTE]
nawet jak zostaniesz w bikini... spoko podziele sie kawałkiem sceny.. :D
-
[QUOTE=FIT-anula;495883]ooo wlasnie tak zrobie... Julka na sylwetkowy migieeeem :)
nawet jak zostaniesz w bikini... spoko podziele sie kawałkiem sceny.. :D[/QUOTE]
Jakoś się zmieścimy :P
-
Mam ogromne łóżko.. wait wut?
-
Ponoć lody najlepsze na czkawke więc już się przygotowałem
[IMG]http://i57.tinypic.com/2ezireb.jpg[/IMG]
-
1 załącznik(i)
ta spotkania z kolezanka, ten lody , wychodzi na to ze ja mialam najciekawszy weekend :)
skonczyl sie o tak ...
[ATTACH=CONFIG]8395[/ATTACH]
-
Ladnie potancowalyscie %-)
-
Freddy Kruger, the sexy edition