Sorry może nie jasno się wyraziłem chodzi mi przede wszystkim o to czy warto brać to 2x dziennie po 5 g - przed śniadaniem i przed treningiem czy tylko raz przed treningiem ?
Printable View
Sorry może nie jasno się wyraziłem chodzi mi przede wszystkim o to czy warto brać to 2x dziennie po 5 g - przed śniadaniem i przed treningiem czy tylko raz przed treningiem ?
Tak mozesz brac tylko przed treningiem.
wystarczy porcja przed treningiem nawet ponad miarkę, najlepiej dorzucić do tego beta-alanine i jest elegancko
Możecie poradzić jakiś booster no ? :)
Jeśli chodzi o sam bez dopalaczy to abbadon z milkoshake zbiera dobre opinie. Do tego można kawę z olejem kokosowym i masłem klarownym i petardami miotasz :)
[QUOTE=Orzel93;504920]Możecie poradzić jakiś booster no ? :)[/QUOTE]
agmatyna z cytrulina ewentualnie do tego glicerol i nic lepszego nie znajdziesz ;)
[QUOTE=Orzel93;504920]Możecie poradzić jakiś booster no ? :)[/QUOTE]
Pytasz o gotowy produkt handlowy, czy może przepis na swój mix pompujący?
O gotowy produkt handlowy jak da rade , w mixy nie chce mi sie bawic
szukam dobrego białka, uniwersalnego
co one takie tanie ?
jakies inne propozycje ?
[COLOR=#ff0000]Linki wklejamy ze strony bcaa.pl lub w ostateczności z naszych aukcji allegro. [/COLOR]
Panie, jak wklejasz linki to ze sklepu bcaa... co do białka to sam musisz sobie wybrać co najlepiej Ci leży. 2 pierwsze tanie bo nie grzeszą smakiem i rozpuszczalnością, ja dużo zjadłem c6 i było ok. kupuj testuj i sam będziesz wiedział co Ci najlepiej podchodzi.