-
2 załącznik(i)
Czasami ubieram sie jak dziewczynka :smile: Odrazu się wszyscy w pracy zdziwili i pytali czy byłam na randce hehe
[ATTACH=CONFIG]8364[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8365[/ATTACH]
-
ten tyłek... omnomnomnomnom
-
A jak się zaksztusze i udusze...to dopiero poświęcenie...
-
Fallen nie trzeba, potrzebuje cię żywego :smile: Ania dziękujęęęęę , wiesz jak lubię ten tyłek katować więc rośnie, tyłka nigdy za mało hehe :smile:
-
No zacząłem aeroby.
[video=youtube_share;wqR0Rd4dbfA]http://youtu.be/wqR0Rd4dbfA[/video]
-
Jednak jeszcze trochę inaczej będę robić jeśli chodzi o diete+trening, tzn tak jak pisałam, ale spróbuje jak Fallen trenować naczczo i dopiero po treningu białko + koko olej, najwyżej przed treningiem kawa + 5-10 gr oleju kokosowego. Dziś była 1 taka próba, nawet całkiem ok..chociaż nie za bardzo lubię kiedy jest bardzo pusto w brzuchu pod czas treningu..ale może kwestia przyzwyczajenia, dopóki nie spróbuje się nie dowiem, daje sobie pare dni :smile:
Dziś katowałam bareczki stosując różne metody:
1. [B]Superseria z : [/B][U][I]1 ćw. metodą 21 powtórzenia[/I][/U] wyciskanie gryfu stojąc 7 powt. do poziomu oczu + 7 powt. od poziomu oczu do góry + 7 pełnych ruchów + [U][I]2 ćw. drop setem[/I][/U] odwodzenia do tyłu na maszynie butterfly 30/20/10 kg x 4 serię
2.[B] Superseria z : [/B][U][I]trójseta inaczej :smile:[/I][/U](czyli 3 ćw, ale jako 1 powtórzenie się liczy wykonanie każdego ćwiczenia jedno po drugim, każda seria 15 powtórzeń x 4 serię) : [B]1 powtórzenie[/B] - unoszenie hantli bokiem + przyciąganie hantli do brody + wyciskanie hantli x 15 powt. + unoszenia hantli w pochyleniu tułowia (nachwyt - mały palec ręki prowadzący) x max
3. [B]Drop set inaczej [/B]- od większego do małego, od małego do większego obciążenia bez przerwy : ćw. unoszenie hantli bokiem tradycyjnym nachwytem 10 kg x max + 8 kg x max + 6 kg x max + 5 kg x max + 5 kg x max + 6 kg x max + 8 kg x max + 10 kg x max 2 takie sety
30 minut aeroby
Mega uczucie jeszcze bardzo długo po treningu kiedy nie można podnieść butelki by się napić wody - uczucie niesamowite <3 <3 <3. I jeszcze jedna taka ważna sprawa osobiście dla mnie która nie tak dawno tez zaczełam w treningu stosować, robię barki zawsze kiedy mam zakwaszone plecy - to pomaga wyłączyć jakąkolwiek pomóc pleców i pracować barkami , bo odrazu czuje każdy ruch i pomóc nie potrzebną pleców :smile:
-
1 załącznik(i)
Taki upał tylko pogarsza sytuację z wodą i obrzękami.. jezu ..czasami już się po prostu żyć nie chcę..
[ATTACH=CONFIG]8366[/ATTACH]
-
[QUOTE=Pikaczu;495495]siny kolor jak u osób w podeszłym wieku które maja problemy z krązeniem.no i podraznienia po goleniu widze%-)a przynajmniej tak wygladaja%-)[/QUOTE]
podrażnienie po depilacji woskowej :P a nogi tak tragedia.. pogoda + zbliża się okres odrazu taka masakra..większość kobiet wie co to jest rotacja wody przed okresem :smile: a ja i tak mam obrzęki a do tego dochodzą jeszcze te kobiece sprawy i wtedy zaczyna to tragicznie wyglądać :( z krążeniem tak problemy, bo cały układ limfatyczny nie działa jak należy, właśnie dlatego wysiłek fizyczny nie jest zabroniony w wskazany :smile: Wczoraj poleżałam z nogami do góry już dziś tak strasznie nie wyglądają, ale po całym dniu pracy siedzącej to tak wygląda :( (mimo że cały czas wstaje i chodzę bo nie jestem w stanie spokojnie wysiedzieć 8 g)
-
Pika naprawde sadzisz ze jak przedstawisz dobre argumenty bez powtarzania sie i obrazania to zostaniesz skrytykowany przez kogos. nie sadze zebys byl na tyle glupi poprostu nie masz tych argumentow.
Julia nogi na biurko w robocie i jak ktos cos to mowisz ze musisz ze wzgledu zdrowotnych %-)
-
1 załącznik(i)
Nogi tak staram się wyrzucać na biurko - trochę nie wygodnie tak długo siedzieć :smile: Podstawiam inne krzesło :smile
Zakupiłam kazeinę, na noc miarka + 25 ml mleka kokosowego + 10 g koko oleju - SMAK WYMIATA! :smile:
[ATTACH=CONFIG]8367[/ATTACH]